​Şehir İçi Çevre Yolunda Bir Sorun Daha Bitiyor

18-11-2015

Şehir İçi Çevre Yolunda Bir Sorun Daha Bitiyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent içi kuzey ve güney çevre yolu çalışmalarında sona yaklaşıldığını müjdelerken, “Güney çevre yolunda Halil Kaya Gedik Bulvarı üzerinde kavşak yapımı konusunda çalışmalarımız başladı” dedi.

Uşak Belediyesi kent içi çevre yollarında çalışmalara devam ediyor. Çalışmalar kapsamında güney ve kuzey çevre yollarında son pürüzler gideriliyor. Kuzey çevre yolunda asfalt çalışmalarında olumlu yönde ilerleme kaydedilmesinin ardından, güney çevre yolunda sıkıntı arz eden bir konuda daha aşama geçildi. Buna göre Yavuz Sultan Selim Caddesi’nden devam eden yolun Uşak Devlet Hastanesi’ne ulaşmasına imkan tanıyacak Halil Kaya Gedik Caddesi kavşak çalışmalarına başlanıldı. Çalışmalar kısa zamanda sona erecek.

Uzun ölçekli planlar

Çalışmalarda alınan yol ile kentin bir sorununun daha biteceğini aktaran Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kent içi ulaşımı kolaylaştırmak adına şehir içi çevre yollarını önemsiyoruz” şeklinde konuştu. Cahan,”İlimizde uzun yıllar sorun yaşanmaması adına uzun ölçekli planlamalar yapıyoruz. Yollarımızın da kaliteli, modern ve kentimize yakışan bir nitelikte olmasını ve ilimizin trafik sorununu azaltacak bir şekilde yapılması için çaba veriyoruz. Kentimizin ana caddelerinde yaptığımız çalışmalar bu düşüncelerle gerçekleştirildi.  Diğer yandan kent içi çevre yollarında da önemli mesafeler kat ettik. Kuzey çevre yolu gibi güne çevre yolunda da pürüzleri sona erdirdik” ifadesini de kullandı.

Hastane ve Adliyeye kolay ulaşım

Güneyde Uşak Devlet Hastanesi ve Adliyeye bağlantı konusunda problem kalmadığını da dile getiren Cahan şunları kaydetti: “Güney çevre yolunda bağlantı konusunda sıkıntı arz eden bir ev söz konusuydu. Halil Kaya Gedik Bulvarı civarında bulunan ve Yavuz Sultan Selim Caddesi’nin bağlantı bölgesinde yer alan evin kamulaştırılmasını sağlayıp yıkmamızın akabinde güney çevre yolunun bağlantısı için hemen çalışmalara başlamıştık. Şimdi ise güneyi hastaneye kolaylıkla bağlayacak kavşak çalışmalarını yapıyoruz. Bu çalışma da bitirilerek bağlantı sağlanacak. Ayrıca bölgede oluşabilecek trafik kazalarını da bu sayede engellemiş olacağız”

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA ŞEHİRİÇİ OTOBÜSLERDE KARTLI SİSTEM KURULUMU BAŞLADI MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Emine Hanım Ekici UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL
uşak uşak belediyesi nurullah cahan yol marka şehir sorun güney çevre yolu bağlantı