Sigorta Pazarı Esnafı, Siftahı Başkan Cahan'la Yaptı

4-05-2017

Sigorta Pazarı Esnafı, Siftahı Başkan Cahan’la Yaptı

Dualarla, tekrar hizmete başlayan sigorta pazarında esnaf ve vatandaşla sohbet eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, siftah için alışveriş yaptı ve vatandaşa bol bol Sivaslı çileği ikram etti.

Uşak’ta Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine hizmet veren ve altyapı tadilatı tamamlanan sigorta pazarı, bugün tekrar açıldı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fadime Meral, Uşak Manavlar Odası Başkanı İsmet Kızılay ve Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Şerif Çelik ve esnaf, sigorta pazarının açılışını dualarla yaptı. Sabah saatlerinde esnafın tezgah açmaya başladığı pazar, perşembe günleri kurulacak.

Pazarı dolaşan Başkan Nurullah Cahan, alışveriş yaparak, esnafa siftah yaptırdı. Sivaslı çileğinin pazarda bol miktarda bulunması nedeniyle sık sık çilek satın alan Cahan, esnafa ve vatandaşa ikramda bulundu. Esnaf ve vatandaş, pazarın tekrar hizmete açılması ve altyapının düzenlenmesinden dolayı Başkan Cahan’a teşekkür etti.

Pazarda esnafla ve vatandaşla sohbet eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, altyapıyı güçlendirdiklerini ve daha önce oluşan kötü kokuya kalıcı çözüm bulduklarını ifade etti. Pazaryerinin haftanın diğer günleri otopark olarak kullanımının süreceğini anlatan Başkan Cahan, esnafın ve vatandaşın talepleri doğrultusunda, kısa bir süre içinde bir tuvalet inşa edileceğini kaydetti.

Kısa bir değerlendirme yapan Başkan Cahan, “Bugün pazarımızı tekrar hizmete açtık. Burada ciddi bir altyapı eksikliği vardı ve giderilmesi gerekiyordu. Şu anda hiçbir sıkıntı yok ve herkes memnun. Pazarımız bundan sonra her perşembe günü kurulacak ve burada alışveriş kaldığı yerden devam edecek” dedi.

Cahan’a eşlik eden Uşak Manavlar Odası Başkanı İsmet Kızılay, pazarda tuvalet eksikliği bulunduğunu ve bunun çözümü için destek istediklerini kaydetti. Kızılay, “Pazarımızdaki tüm eksikler giderildi. Sadece bir tuvalet yapımı kaldı. Başkanımız bunun en kısa sürede yapılacağını bildirdi. Kendisine esnafımız ve vatandaşımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Şerif Çelik ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fadime Meral ise pazarın tekrar açılmasından duydukları mutluluğu ifade ederken, Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a ve ekibine teşekkür ettiler.

Son Düzenlemeler: 04 Mays, 2017
İlgili İçerikler: Başkan Cahan 3. Battı Çıktı İçin Mandala Bastı Çaba Minik Sporcudan, Destek Başkan Cahan'dan Uşak Çevre Birliği Başkanlığından İhale İlanı Güvercin Sevdasına Başkan Desteği Gençlerden Sporun Hamisi Başkan Cahan'a Büyük Destek Başkan Cahan Huzurevi'ni Ziyaret Etti Başkan Cahan Kanser Hastalarıyla Buluştu Başkan Amcalarından Miniklere Sürpriz Ziyaret Halk İstedi Başkan Yaptı: Cuma Pazarı Son Aşamaya Geldi Başkan Cahan Öğrencilerin Sosyal Medyadaki Davetini Geri Çevirmedi
uşak uşak belediyesi nurullah cahan açılış sigorta pazarı