Sigorta Pazarı Esnafı, Siftahı Başkan Cahan'la Yaptı

4-05-2017

Sigorta Pazarı Esnafı, Siftahı Başkan Cahan’la Yaptı

Dualarla, tekrar hizmete başlayan sigorta pazarında esnaf ve vatandaşla sohbet eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, siftah için alışveriş yaptı ve vatandaşa bol bol Sivaslı çileği ikram etti.

Uşak’ta Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine hizmet veren ve altyapı tadilatı tamamlanan sigorta pazarı, bugün tekrar açıldı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fadime Meral, Uşak Manavlar Odası Başkanı İsmet Kızılay ve Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Şerif Çelik ve esnaf, sigorta pazarının açılışını dualarla yaptı. Sabah saatlerinde esnafın tezgah açmaya başladığı pazar, perşembe günleri kurulacak.

Pazarı dolaşan Başkan Nurullah Cahan, alışveriş yaparak, esnafa siftah yaptırdı. Sivaslı çileğinin pazarda bol miktarda bulunması nedeniyle sık sık çilek satın alan Cahan, esnafa ve vatandaşa ikramda bulundu. Esnaf ve vatandaş, pazarın tekrar hizmete açılması ve altyapının düzenlenmesinden dolayı Başkan Cahan’a teşekkür etti.

Pazarda esnafla ve vatandaşla sohbet eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, altyapıyı güçlendirdiklerini ve daha önce oluşan kötü kokuya kalıcı çözüm bulduklarını ifade etti. Pazaryerinin haftanın diğer günleri otopark olarak kullanımının süreceğini anlatan Başkan Cahan, esnafın ve vatandaşın talepleri doğrultusunda, kısa bir süre içinde bir tuvalet inşa edileceğini kaydetti.

Kısa bir değerlendirme yapan Başkan Cahan, “Bugün pazarımızı tekrar hizmete açtık. Burada ciddi bir altyapı eksikliği vardı ve giderilmesi gerekiyordu. Şu anda hiçbir sıkıntı yok ve herkes memnun. Pazarımız bundan sonra her perşembe günü kurulacak ve burada alışveriş kaldığı yerden devam edecek” dedi.

Cahan’a eşlik eden Uşak Manavlar Odası Başkanı İsmet Kızılay, pazarda tuvalet eksikliği bulunduğunu ve bunun çözümü için destek istediklerini kaydetti. Kızılay, “Pazarımızdaki tüm eksikler giderildi. Sadece bir tuvalet yapımı kaldı. Başkanımız bunun en kısa sürede yapılacağını bildirdi. Kendisine esnafımız ve vatandaşımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Şerif Çelik ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fadime Meral ise pazarın tekrar açılmasından duydukları mutluluğu ifade ederken, Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a ve ekibine teşekkür ettiler.

Son Düzenlemeler: 04 Mays, 2017
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan açılış sigorta pazarı