Siyasetçilerin Halktan Kopuk Olduğu Algısını Yok Ettik

30-12-2015

Siyasetçilerin Halktan Kopuk Olduğu Algısını Yok Ettik

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, halkla sürekli iç içe olmaya devam ettiklerini bu sayede siyasetçilerin halktan kopuk olduğuna dair algıyı değiştirdiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Çarşamba Pazarı esnafını ziyaret etti. Başkan Cahan’ın ziyaretine Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı İsmet Kızılay, Manifaturacılar Odası Başkanı Şerif Çelik, Uşak Belediyesi birim müdürleri ve pazarcı esnafı eşlik etti. Ziyarette pazarcıların sıkıntıları ve belediyenin projeleri konuşulurken, sıkıntıların bitirilmesi adına yol haritası çizildi.

Esnafımızı dinledik

Uşak’ta sürekli vatandaşlar iç içe olduklarını ve bu sayede ortak aklı tam manasıyla çalıştırdıklarına değinen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Bu sayede siyasetçilerle ilgili ‘Seçimden seçime geliyor’ algısını yok ettik” ifadesini kullandı. Cahan, “Bugün Çarşamba Pazarı esnafımızı yönetimimizle birlikte ziyaret ettik. Bu sayede esnafımızın ve hemşehrilerimizin sorunlarını yerinde görme imkanına sahip olduk. Yaptığımız ziyaretlerden vatandaşlarımızın memnun olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Bugün de bu düşünceden hareketle yine halkımızın arasında bulunduk” dedi.

Sorunları bizzat yerinde görerek projelere yön verdiklerine değinen Cahan, Uşak’ta bu sayede halkı yönetime dahil ettiklerini dile getirdi.

Sorunları dinleyerek çözmeye devam edeceğiz

Ziyaretlerin devam edeceğini bildiren Cahan sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediye yönetimine gelmemizin akabinde vatandaşlarımızdan asla kopmayacağımızı bildirmiştik. Bu şiarla hemşehrilerimizi her yerde ziyaret ettik. Bazen evde, bazen işyerlerinde, bazen düğünlerinde, bazen de cenazelerinde yanında olduk. Kısacası iyi günde de, kötü günde de vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Şimdi de ev ve işyeri ziyaretlerimize devam ediyoruz. İlimizle ilgili beklentileri, bizzat ilimizin sahiplerinden dinleyerek öğreniyoruz”

İlgili İçerikler: Hatice Kopuk AB'NİN FİNANSÖR, UŞAK BELEDİYESİ'NİN KOORDİNATÖR OLDUĞU PROJENİN TOPLANTISI İRLANDA'DA YAPILACAK Uşak Belediyesi, işçilere hak ettikleri 1 Mayıs'ı yaşattı Uşak'ta Miniklerin Tek Ses Olduğu Dev Konser Hayran Bıraktırdı Genel Başkan Turhan: Uşak'ta olduğuma inanamadım, çok değişmiş ​Cahan, "Peygamber Efendimizi En Güzel Şekilde Yad Ettik" ​Cahan, "Malumu İlan Ettik" Cahan, "Halktan Asla Kopmadık ve Kopmayacağız"
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret hakan uludağ ortak akıl çarşamba pazarı