​Stat Battı Çıktı Beklenilenden Kısa Sürede Bitecek

3-10-2016

Stat Battı Çıktı Beklenilenden Kısa Sürede Bitecek

Cahan, “Kentimizin Yaşanabilir Olması İçin Tüm Gücümüzle Çalışıyoruz”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Stat Battı Çıktı Kavşağı’nın kısa sürede önemli yol aldığını kaydederken,”Fore kazık çakma işlemlerinde ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışıyor. Beklenilenden kısa sürede projemizi bitireceğiz” dedi.

Uşak Belediyesi 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı’nı bitirmesinin akabinde kent trafiğine soluk aldıracak Stat Battı Çıktı Projesi için çalışmalarına başladı. Kısa süre önce başlayan projede ise çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor. Proje kapsamında fore kazık çakma işlemlerinde sona yaklaşıldı. Tecrübe kazanan ekipler çalışmayı beklenilenden daha kısa sürede bitirecek. Hızla devam çalışmayı Belediye Başkanı Nurullah Cahan yerinde inceledi. Başkan Cahan’a Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin ufuk Uğur ve Hakan Uludağ, UTAŞ Başkanı Ali Rıza Çümen, Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu ve personel eşlik etti. Başkan Cahan burada projenin gidişatıyla ilgili bilgi aldı.

Kısa sürede bitecek

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentimizi güzelleştirmek ve marka bir hale getirmek adıona dur durak bilmeden çalışmalarımız sürecek” dedi. Stat battı çıktı projesinin de Uşak için önem arz ettiğine vurgu yapan Cahan, “Bugün burada stat battı çıktı projemizde 66. fore kazığı arkadaşlarımız çakıyorlar. Bilindiği gibi kurumumuz daha önce bitirdiği 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı’ndan dolayı önemli bir tecrübe kazandı. Bu tecrübelere dayanarak ve 24 saat esasıyla çalışmamızı da göz önüne alarak bu projemizi daha kısa sürede sonlandıracağız. İş makinelerimizle, ekipmanlarımızla ve personelimizle fedakarca çalışmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda Uşak’ı gerek şehirler arası trafik, gerekse şehir içi trafik anlamında daha rahat konuma getireceğiz” dedi.

Mega projeler sürüyor

Kentin mega projelerinin son hızıyla sürdüğünü ve yakın bir zamanda kentin gelişimini hep birlikte göreceklerine değinen Cahan, “Uşak’ı marka şehir yapacağımız konusunda söz vermiştik. Kent havasını hergün daha da farklılaştırıyoruz. Mega projelerimizle ilimizin havasını değiştiriyoruz. Geçtiğimiz aylarda otogar mevkisinde bitirdiğimiz köprülü kavşağımız gibi yeni projeler kazandırmaya devam edeceğiz. Battı çıktılarımızın yanında yeni müjdeler de vermek istiyorum. Kentimizin en hayati çalışmalarından olan Kent Park ve Kent Meydanı Projesi’nde milat yaşayacağız. Okullarımızı taşıma aşamasındayız. Yemi yılla birlikte kazıklarımızı çakmaya başlayacağız. En önemlisi yeni yılda Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiyor. Orada yeni bir şehir merkezini ilimize kazandıracağız. Bunu yanında Dokuzsele deresi Islah Projesi de bitme noktasına geliyor. Ayrıca kentimizin tüm yollarını, kaldırımlarını ve kanallarını yeniliyoruz. Kentimizi yaşanabilir ve sosyal anlamda Türkiye’nin örnek gösterilen illerinden birisi haline getiriyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Cahan daha sonra fedakarca çalışan personele tatlı ikram etti.

Son Düzenlemeler: 03 Ekim, 2016
İlgili İçerikler: Ramazan Kısa KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ KISA SÜREDE GÖZ BEBEĞİ OLDU Savni Kısakol Kudret Kısa Alime Kısa Banaz Ulupınar Köyünden Ayşe Kısa Banaz Corum Köyünden Fatma Kolukısa Ayşe Kısa Türkiye'nin En Büyük Kısa Film Festivali Uluslararası Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali Musa Kısa
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir inceleme hakan uludağ Hüseyin Ufuk Uğur fore kazık stat battı çıktı