​Stat Battı Çıktı Projesi'nde İlk Kazma Vuruldu

22-09-2016

Stat Battı Çıktı Projesi’nde İlk Kazma Vuruldu

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kent için önem arz eden ve trafiği rahatlatacak olan Stat Battı Çıktı Projesi için ilk kazmayı vurduklarını belirtirken, “Projemiz kısa sürede can bulacak ve ilimiz trafikte rahatlama sağlayacak” dedi.

Uşak Belediyesi kısa süre önce hizmete açtığı 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı’nın ardından Stat Battı Çıktı Projesi için de ilk adımı attı. Bu konuda ilk kazma vurularak somut gelişme sağlandı. Projenin ilk gününde kurbanlar kesilirken, dualar okundu. Stat Battı Çıktı Projesi’nin ilk gününde Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu da incelemelerde bulundu.

Kısa sürede bitecek

Projeyle ilgili bir açıklama yapan Başkan Nurullah Cahan, “Kısa sürede bitireceğimiz proje, kentimiz trafiğine önemli katkı sağlayacak” ifadesini kullandı. Cahan şunları kaydetti: “Uşak adına tarihi günlerden birini yaşıyoruz. Bugün itibari ile ana yolu kenara alarak orta yolda battı çıktı projemizi başlatıyoruz. Belediye olarak Uşak’ın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Daha önce üç ay gibi kısa bir zaman diliminde 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağını bitirmiştik. O bölgede önemli bir rahatlama oldu. Şimdi aynı rahatlığı stat civarında da sağlayacağuz. Yaklaşık üç ay gibi kısa bir zamanda buradaki köprülü kavşağımızı bitireceğiz”

Vatandaşlarımız sabırlı olsunlar

Kısa sürede bitirilecek Stat Battı Çıktı Projesi için az sabır beklediklerini anlatan Cahan, “İlimizin her daim gelişmesi adına dur durak demeden çalışıyoruz. Büyük projeleri ise 24 saat esasıyla çalışarak kısa sürede bitiriyoruz. Bu projemiz de fedakarca çalışmak suretiyle az bir zaman zarfında sona erecek. Biz vatandaşlarımızdan sabır ve anlayış bekliyoruz. Bu gibi önemli projelerin yapılması aşamasında ister istemez trafikte aksamalar ve sıkışıklıklar olabilir. O yüzden şimdiden hemşehrilerimizden müsamahalarını rica ediyoruz” dedi.

Yaz kış demiyoruz

Uşak Belediyesi’nin tüm çalışmalarında mevsim ayırt etmeksizin çalıştığına dikkat çeken Cahan, “Biz yaz dönemini Mart ayından başlamak üzere çok çalışarak hızlı bir şekilde geçirdik. Özellikle battı çıktımızı çok kısa sürede ve kaliteli olarak hizmete açtık. Kuzey çevre yolunu da bu yaz döneminde komple bitirdik. Bunun yanında şehir içerisindeki yolları belli bir noktaya getirdik. Kış döneminde de çok aşırı hava şartları engel olmadığı sürece bu çalışmalarımız hızla devam edecek. Yani ekipmanlarımız ve çalışan arkadaşlarımız 24 saat esasına dayalı çalışmaya alıştılar. Kış döneminde de aynı tempoda bu şekilde çalışmayı sürdüreceğiz” diyerek sözlerine son verdi.

Son Düzenlemeler: 22 Eyll, 2016
İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU İLK İFTAR SOFRASI DİKİLİTAŞ'TA KURULDU Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir İlknur Öztürk ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE DUYURU Elif Yeşilkaya Halil Tilki ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE MERAK EDİLENLER CEVAP BULDU Aleddin Tilki
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir ilk kazma stat battı çıktı