Temizlik İşleri Müdürlüğünden Duyuru

2-03-2016

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünce; hastaneler, özel hastaneler, aile sağlığı merkezleri, diyaliz merkezleri, özel klinik ve muayenehaneler ile diğer sağlık kuruluşlarında oluşan tıbbi atıklar evsel atıklardan ayrı olarak toplanmakta ve sterilize edilerek bertarafı sağlanmaktadır.

Evde tedavi ve bakım sonucu oluşan tıbbi atıklar ise (şırınga, pansuman ve sargı malzemeleri, diyaliz ve insülin enjeksiyon atıkları vs.) ayrı biriktirilerek Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Birimine ulaştırılması halinde , tıbbi atık strelizasyon tesisine gönderilerek bertarafı sağlanacaktır. Böylece tıbbi atıkların çevre ve insan sağlığına olumsuz etkileri önlenmiş olacaktır.

Tüm halkımıza duyurulur.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Meydanı Atatürk Kültür Merkezi K:1 uşak

İrtibat tel: 227 51 63 Dahili:612-617

İlgili İçerikler: YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE DUYURU 2018-2020 Yılına Ait Ödeme Emri Listesi - Uşak Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü'nde Bildirilmi KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ KISA SÜREDE GÖZ BEBEĞİ OLDU KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETTE