​Türk Müziği Topluluğu'ndan Muhteşem Konser

17-02-2016

Türk Müziği Topluluğu’ndan Muhteşem Konser

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin sanatçılarının son zamanlarda Belediye çalışmalarıyla daha çok ön plana çıktığını dile getirirken, “Sanatın kenti olma yolunda yerel değerlerimizi her zaman ön plana aldık” dedi.

Uşak Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Yerel sanatçıların da gelişimini önemseyen Belediye kurduğu müzik topluluklarıyla beğeni topluyor. Bu bağlamda Uşak Belediyesi Türk Müziği Topluluğu Grubu “Kış Konseri” düzenlendi. Engin Büyükarslan şefliğinde 19 parçanın seslendirildiği ve Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde salon tıklım tıklım dolarken, Belediye Başkanı Nurullah Cahan da katılımcıların arasında yerini aldı.

Sanatın ve sanatçının yanındayız

Uşak’ta kültür ve sanat etkinliklerine önem verdiklerini açıklayan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Sanatın ve sanatçının her yönüyle ilerlediği bir kent olacağız” dedi. Cahan, “Son aylarda kültür ve sanat etkinlilerinde başarılı bir performans sergilemekteyiz. İlimizde yaptığımız etkinliklerle sanatsever halkımızın takdirini kazanmaktayız. Sanatın birçok dalını ilimize hemşehrilerimizle buluşturmakta, tüm kitlelerin sanatı sevmesine vesile olmaktayız. Türk Müziği Topluluğu Grubu’nun Kış Konseri de halkımız tarafından beğenildi” dedi.

Yerel değerlerimiz sanatın gelişimine katkı sağlıyor

Yerelde de sanatçıları destekleyen bir yapıda olduklarını dikkat çeken Cahan, “Her zaman belirttiğimiz gibi yerel sanatçılarımızı destekleyerek kentimizin değerlerine sahip çıkacağız. Bu sayede vatandaşlarımızın sanata katılımını daha çok arttıracağız. İlimizde yerel değerlerimizin ilerlemesi kentimizin gizli kalmış sanatçılarının da ortaya çıkmasına katkı sağlayacaktır. Bu nedenle sanatta destekçi bir yönetim tarzımız devam edecek” ifadesini kullandı.

Belediye desteğiyle

Uşak’ta verilen desteklerle güzel işler yaptıklarına değinen Koro Şefi Engin Büyükarslan, “İlimizde sanata katılım adına yaptığımız çalışmalar sürüyor. Kurduğumuz korolar halkımızdan büyük ilgi görüyor. Bu sayede sanata katılım daha fazla oluyor. Bu konuda bizlerden desteklerini esirmeyen Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’a teşekkür ederiz” dedi.

Gecenin sonunda Başkan Cahan Şef Engün Büyükarslan’a çiçek takdim etti.

İlgili İçerikler: 100. YIL KURTULUŞ KONSERLERİ AHMET ŞAFAK İLE BAŞLADI Genç Kuşak Fest Sefo Konseriyle Sona Erdi EĞİTİM NEFERLERİ KONSERDE BULUŞTU ATAPARK GENÇLİK KONSERLERİ BAŞLIYOR HURDADAN OYUNCAĞA MUHTEŞEM DÖNÜŞÜM Uşak Belediyesi Kent Orkestrası Muhteşem Bir Yeni Yıl Konseriyle 2020'ye Merhaba Dedi A CAPELLA UŞAK VOKAL TOPLULUĞU VE UŞAK BELEDİYESİ ÇOKSESLİ ÇOCUK KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER UŞAK BELEDİYESİ TASAVVUF MÜZİĞİ TOPLULUĞU'NDAN MEVLİD KANDİLİ'NE ÖZEL KONSER UŞAK'TA İKİ KORO İKİ ŞEF KONSERİ BÜYÜLEDİ Uşak'ta Miniklerin Tek Ses Olduğu Dev Konser Hayran Bıraktırdı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir belediye kültür ve sanat türk müzik topluluğu kış konseri