​Uludağ, "Desteklerle Daha Çok Öğrenci Mutlu Olacak"

10-10-2016

Uludağ, “Desteklerle Daha Çok Öğrenci Mutlu Olacak”

Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, “Bir Evi de Sen Donat” kampanyasında başarıya ulaştıklarına değinirken, kampanyanın daha çok başarılı olması için eşya konusunda Uşaklı vatandaşların duyarlı olması çağrısında bulundu.

Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün özellikle üniversite öğrencilerinin eşya sıkıntısı yaşamaması amacıyla başlattığı “Bir Evi de Sen Donat” projesi başarıyla devam ediyor. Projenin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen 800 öğrenciye eşya desteği sağlandı. Sosyal sorumluluk konusunda başarılı bir proje haline gelen çalışmanın daha etkili olması ve daha çok kişiye ulaşması içinse çalışmalar sürüyor. Bu konuda Uşak halkından destek bekleniyor.

Başarıya ulaştı

Desteklerin öğrenciler için çok anlamlı olacağına dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, “Bu sayede öğrencilerimizin omuzlarından bir yük almış olacağız” dedi. Uludağ, “İlimize gelen öğrencilerimizin rahat edebilmeleri için projeler üretiyoruz. Öğrencilerimizi kendi evladımız gibi biliyor, onların sorunları üzerinde projeler üretiyoruz. İşte bu çalışmaların neticesinde ‘Bir Evi de Sen Donat” ve öğrenci çamaşırhanesi gibi üniversite öğrencilerine yönelik projeler ortaya çıktı. İkinci el eşyaların toplandığı ‘Bir Evi de Sen Donat’ projesinde bir yıl içinde 800 öğrenciye ulaştık. Biz bu konuda daha çok öğrencimize ulaşmak istiyoruz. bizlere bağışlanan ikinci el eşyaları vatandaşlarımızın evlerinden  alarak ihtiyaç sahiplerine bizzat biz götürüyoruz” dedi.

Daha çok destek gerekiyor

Bu nedenle desteklerin devam etmesini istediklerini aktaran Uludağ, “Hemşehrilerimizin destekleriyle projemizin daha ileriye gideceğine inancımız tamdır. İlimize gelen her öğrencimizi bu şekilde bağrımıza basmalıyız. Hepimizin bir yakını veya çocuğu başka illerde eğitim hayatını sürdürmektedir. Kendi evlatlarımızın da yaşadıkları bu tür sıkıntıları biz kendi şehrimizde hassasiyet göstererek aşabiliriz. Desteklerinden dolayı vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ederiz” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE GENÇ KUŞAK AKADEMİ'DEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE Hatice Çökük Nurkadın Mutlu Karahallı/Çokaklı Köyünden, Dudu Uğur Bilal Çoker Zeki Çoker BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK GENÇ KUŞAK BİR TURNUVAYA DAHA İMZA ATTI
uşak belediyesi hakan uludağ ikinci el eşya kampanyası desteklere devam öğrenci dostu belediye