​Uşak Aşkıyla Gece Gündüz Çalışıyoruz

23-11-2015

Uşak Aşkıyla Gece Gündüz Çalışıyoruz

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Zübeyde Hanım Caddesi Yenileme Projesi kapsamında Barbaros Caddesi üzerinde yaptığı incelemelerde açıklama yaparken, “Uşak aşkı ile saat farkı gözetmeksizin çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Uşak Belediyesi kentin güzelleşmesi ve marka bir şehir olması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kentte yapılan çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Önem verilen çalışmalardan birisi de kent içinde yer alan ana caddelerin yol ve kaldırım düzenlemeleri oldu. Bu kapsamda 2015 yılında özverili bir çalışma uygulandı. Belediye ekipleri 24 saat esasına göre hiç durmadan çalışarak Uşak’ın modernleşmesi adına tüm personeliyle görevinin başında yer aldı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’da gece ve gündüz ayırt etmeksizin projeleri sürekli takip etti.

Bu bağlamda Barbaros Caddesi çalışmalarını da Başkan Cahan yerinde inceledi. Çalışan işçilere baklava ikram edilen ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu, Özel Kalem Müdürü Seyfullah Furtana, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ve UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen de eşlik etti.

25 saat varmış gibi

“İlimizin imajının değişmesi ve yaşanabilir bir kent için saat ve zaman gözetmeksizin çalışıyoruz” diyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kendilerinin de sürekli projeleri takip ederek her aşamasını gözlemlediklerini iletti. Cahan, “2015 yılını şantiye yılı olarak ilan etmiştik. Yıl sonuna yaklaşmamıza rağmen ekiplerimiz var gücüyle fedakarca çalışıyor. Bizler de günü 24 saatle sınırlamıyor, adeta 25 saat varmış gibi çalışıyoruz.  Halkımızın mutlu olması bizim için her zaman önemlidir. Bu nedenle başladığımız çalışmaları da kısa sürede bitirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bugün de bu saatte personelimizle bir araya gelerek destek olduk” dedi.

Belediye tarihinde ilk defa gece çalışılıyor

Yaz sezonunun geç gelmesine rağmen ay itibariyle başarılı bir sezon geçirdiklerini anlatan Cahan, “Maalesef bu yıl yaz sezonuna hava koşulları nedeniyle beklenilenden biraz daha geç girdik. Biz sezon açılıncaya kadar olan zaman dilimini de araç ve gereçlerimizi her an işe başlayacak şekilde hazırladık. Havaların değişmesiyle beraber bütün ekiplerimiz örnek gösterilecek bir performans sergiledi. Yaptığımız çalışmalarla Uşak tarihine de geçtik diyebiliriz. Kentimizde gece çalışmaları yapan ilk yönetim olduk. 2016 yılında hedeflerimizi en iyi şekilde gerçekleştireceğiz” ifadesiyle sözlerine son verdi.

Son Düzenlemeler: 23 Kasm, 2015
İlgili İçerikler: Tuncay Gündüz Banaz İlçesinden, Mehmet Gündüz Banaz/Kuşdemir Köyünden, Nazmiye Gündüz Hocalar Köyünden, Mehmet Gündüz Hacer Gündüz Şeref Gündüz Sivaslı/Karaboyalık Köyünden, Fatma Gündüz Perhan Gündüz Nurullah Gündüz Sivaslı/Budaklar Köyünden, Fatma Gündüz
uşak nurullah cahan yol belediye fen işleri uşak belediyesi marka şehirler