Uşak Basketbol Bu Yılda Muratbey Olarak Devam Edecek

22-06-2017

Spor Toto Süper Ligi ekiplerinden Uşak Sportif bu yıl da Muratbey markasıyla yoluna devam edecek.

Uşak Basketbol'u yaklaşık 4 yıldır yalnız bırakmayan Muratbey Peynirleri'nin Yönetim Kurulu Başkanı Recai Erol, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cahan, basketbol takımına 4 yıldır isim sponsorluğunu sürdüren Muratbey Peynirleri adına ziyareti gerçekleştiren, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Recai Erol'a teşekkürlerini iletti.

Türkiye'nin en büyük peynir markalarından olan Muratbey Peynirleri'nin Uşak'ta üretim yapmasının ve oluşturduğu istihdam ile marka imajının önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Recai Bey'i tebrik ediyoruz. Türkiye'nin en tanınır şirketlerinden, markalarından birisi haline geldiler. Elbette bu süreçte şehrimizin öncelikli değerlerinden olan Uşak Sportif'e de ciddi bir destek sağladılar. Bu anlamda ortaya koydukları başarı ve şehrin değerlerine yönelik taşıdıkları hassasiyet nedeniyle Uşak adına teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

Daha sonra Recai Erol yazılı formayı kendisine hediye eden Başkan Cahan, birlikteliğin sürekli olması gerektiğini vurguladı.

Başkan Cahan, önümüzdeki sezon için de Muratbey Uşak olarak lige devam edeceklerini dile getirerek sözleşme şartlarının önümüzdeki günlerde karara bağlanacağını, bunun kamuoyu ile paylaşılacağını kaydetti.

Öte yandan ziyarette Uşak Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur, takımın Genel Menajeri Fatihhan Erdoğan ve Baş Antrenör Ozan Bulkaz yer aldı.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Örnek Gösterildi Uşaklı Aşçıların Hedefi Dünya Kupası Uşak Üniversitesi Yeni Bir Yüze Kavuştu Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Uşak'ta Uşak'ta Darbeler ve Demokrasi Konuşuldu Uşak'ta Mutlu Keklik Rüzgarı Esti Uşak'ta Teknolojik Yatırımlar Hız Kazandı Uşak Belediye Başkanı Cahan'dan 10 Kasım Mesajı Uşakspor Forması Kazanan Asker Formasını Başkan Cahan'dan Aldı "Anadolu'nun Zaferi" Uşak'ta Canlandı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan muratbey uşak muratbey