Uşak Belediye Başkanı Cahan, Esnafı Çanakkale Şehitliğine Uğurladı

1944
7-05-2017

Uşak Belediye Başkanı Cahan, Esnafı Çanakkale Şehitliğine Uğurladı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Çanakkale gezisi organizasyonu düzenleyerek Ziraat Aletleri ve Nakil Vasıta Tamir Esnaf Odası üyelerini ve esnaflarını Çanakkale Şehitliğine uğurladı.

Uşak Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Çanakkale Şehitliği gezisi organizasyona bu yıl Uşak Ziraat Aletleri ve Nakil Vasıta Tamir Esnaf Odası üyeleri ve esnafları katıldı. Yaklaşık 360 kişinin bulunduğu ve 8 otobüsten oluşan kafile otogardan kalkan otobüslerle Çanakkale’ye doğru yola çıktı. Yolcuları uğurlamak için otogara gelen Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve eşi Halime Cahan otobüsleri tek tek dolaşarak vatandaşlara iyi yolculuklar diledi. Başkan Cahan bu tür gezilerin devam edeceğinin müjdesini de verdi.

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, vatandaşlardan gelen talepleri her zaman önemsediklerini belirterek, “Halkımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz” dedi. Cahan, “Ziraat Aletleri Esnaf odamızla yapmış olduğumuz bir toplantıda Çanakkale’ye gitmek istediklerini bize iletmişlerdi. Bizde bu isteklerini kırmayarak bugün onları ecdadımızın kahramanca savaştığı Çanakkale’ye doğru yolcu etmeye geldik. Çanakkale bizim öz ruhumuz. Orda her aileden her kesimden şehitlerimiz var. Her karış toprağında ibretlik bir hikayenin ve kahramanlık örneğinin timsali olan zaferlerimiz var. Hemşehrilerimiz Çanakkale Şehitliğini görmeli ve orada yaşanılanları bilmeli. Bizimde bundan sonra Çanakkale gezilerimiz devam edecek ve hemşehrilerimizi ecdadımızla buluşturmayı sürdüreceğiz” dedi.

Ziraat Aletleri ve Nakil Vasıta Tamir Esnaf Odası Başkanı Nazmi Arıkan ise, ecdadın torunları olarak Çanakkale Şehitliğini görmeyi çok istediklerini belirtti. Arıkan, “Bugün burada huzur ve refah içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Esnaflar olarak ecdadımızı görmek ve orada yaşanılanları en yakından görmek istedik. Sağolsun Başkanımız da bizleri kırmayarak bu organizasyonu bizim için düzenledi. Ziraat Aletleri Esnaf Odası Başkanı olarak esnaf arkadaşlarım adına Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan gezi çanakkale şehitliği yolcukuk