Uşak Belediye Başkanı Cahan'dan 10 Kasım Mesajı

13-11-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 10 Kasım Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 79. Yılı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan,“Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 79 yıl önce aramızdan ayrıldı. Atatürk, sadece ülkemizin değil tüm dünyanın saygı duyduğu, geleceğe ışık tutan, fikirleriyle ölümsüzleşmiş gerçek bir liderdir. Milletine duyduğu saygı, sevgi ve güven neticesinde birlik ve beraberliği sağlayarak Cumhuriyet’in temellerini atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 79. yılında saygı ve özlemle anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Cahan, “Milletimiz,Gazi Mustafa Kemal’in açtığı Cumhuriyet yolunda,  her geçen gün daha fazla kenetlenerek, birlik ve beraberlik duygusuyla, demokrasiye sahip çıktığını her koşulda göstermeye devam etmektedir”dedi. Cahan, Atatürk’ün “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır sözlerini hatırlatarak, bu emanetidaha ileriye taşımak için her geçen gün daha fazla çalıştıklarını ve bu sorumluluğun farkındalığıyla adım attıklarını”ifade ederek cümlesini “Vefatının 79. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu vesile ile vatanı uğruna canını vermiş kahraman silah arkadaşlarını,şehitlerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz” sözleriyle tamamladı.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı Uşak Merkez Eşme İlçesi'nden ​Halil Çoban Uşak Ulubey Çamdere Köyü'nden İbrahim Erdoğan GENÇ KUŞAK AKADEMİ'DEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE
uşak uşak belediyesi nurullah cahan 10 kasım gazi mustafa kemal atatürk