Uşak Belediye Başkanı Cahan'dan 10 Kasım Mesajı

13-11-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 10 Kasım Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 79. Yılı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan,“Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 79 yıl önce aramızdan ayrıldı. Atatürk, sadece ülkemizin değil tüm dünyanın saygı duyduğu, geleceğe ışık tutan, fikirleriyle ölümsüzleşmiş gerçek bir liderdir. Milletine duyduğu saygı, sevgi ve güven neticesinde birlik ve beraberliği sağlayarak Cumhuriyet’in temellerini atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 79. yılında saygı ve özlemle anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Cahan, “Milletimiz,Gazi Mustafa Kemal’in açtığı Cumhuriyet yolunda,  her geçen gün daha fazla kenetlenerek, birlik ve beraberlik duygusuyla, demokrasiye sahip çıktığını her koşulda göstermeye devam etmektedir”dedi. Cahan, Atatürk’ün “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır sözlerini hatırlatarak, bu emanetidaha ileriye taşımak için her geçen gün daha fazla çalıştıklarını ve bu sorumluluğun farkındalığıyla adım attıklarını”ifade ederek cümlesini “Vefatının 79. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu vesile ile vatanı uğruna canını vermiş kahraman silah arkadaşlarını,şehitlerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz” sözleriyle tamamladı.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: UTAŞ EKİPLERİNİN HUMMALI ÇALIŞMASIYLA UŞAK KAR KIŞA TESLİM OLMADI UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜREL MİRASLARINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR UŞAK'TA EL EMEĞİ GÖZNURU ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI ŞEHİT MUHSİN YAZICIOĞLU UŞAK'TA UNUTULMADI UŞAK ESNAF ve SANATKÂRLAR ODALARI BAŞKANLARI'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ 02.01.2019 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı Belediyemize ait, (2) Adet Taşınmazın Satış İhale İlanı -2 Mülkiyeti Belediyemize ait, (16) Adet Taşınmazın Satış İhale İlanı Ayşe Özdemir, Hatice ve Ali Yeşilkuşak Uşak Belediyesi Engelli Kızın Hayaline Ev Sahipliği Yaptı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan 10 kasım gazi mustafa kemal atatürk