UŞAK BELEDİYE BAŞKANI NURULLAH CAHAN, MHP İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

14-02-2017

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI NURULLAH CAHAN, MHP İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

MHP İl Başkanı Muhterem Kuruçay, Merkez İlçe Başkanı Halit Görgülü, Kadın Kolları Başkanı Sema Uğrasız, İl Başkan Yardımcısı Gökhan Karaman, İl Sekreteri Zeki Özdemir, İl Yöneticisi Ramazan Şevk ve partililerin karşıladığı Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan "Ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak hem ülke hem de şehrin sorunları için ortak akıl geliştirilmesi gerektiğine" dikkat çekerek partililerle sohbet etmesinin ardından ortak açıklamada bulundular.

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanı Muhterem Kuruçay konuşmasında;

“Sayın Belediye Başkanımız Nurullah Cahan Beyefendi parti binamıza gelerek bizleri ziyaret ettiler. Son günlerde ülkemizin bu keskin virajı aldığı dönemlerde bu tür ziyaretlerin toplumda güzel algılar oluşturacağına inanıyorum. Birlik ve beraberliğe ciddi anlamda ihtiyaç duyulan bir dönemde Başkanımızın bizlere ziyareti çok manidardır. Ülkemizin ve milletimizin geleceği ve devletimizin bekası adına bu birlik ve beraberliği İnşallah uzun süre devam ettireceğiz. Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Başkanıma çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise konuşmasında;

“Türkiye olarak yeni bir sürece giriyoruz. 16 Nisan’da referandum süreci var. Burada AK Partimiz ile Milliyetçi Hareket Partisi anayasa değişikliği konusunda genel merkezimiz ile milletvekillerimiz bir iş birliği yaptılar. Bizde 16 Nisan’da yapılacak referandum kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatını ve Sayın İl Başkanımızı ziyaret ettik. Referandum sürecinde neler yapabiliriz onları istişare ettik. Devletimiz, vatanımız ve ilimiz için ortak projelerde neler yapabiliriz onu görüştük ve özellikle Türkiye adına güzel bir noktaya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Bundan sonraki süreçte de devletimiz, milletimiz ve ilimizin geleceği adına istişarelerimiz devam edecek.  El ele verdikten sonra aşamayacağız hiçbir sorun yok. Çünkü bu devlet, vatan, millet ve bayrak bizim ve bu birlikteliğin daim olması adına ortak adımlarımız devam edecek. El ele verdikten sonra da Uşak’ımızı da en güzel noktalarda hizmetlerimizle buluşturacağız. Güzel bir yol arkadaşlığı yaparak İnşallah 16 Nisan akşamı Uşak’ta hep birlikte ‘EVET’i en yüksek oyla çıkarmanın mutluluğunu yaşayacağız. Misafirperverliklerinden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Halit Görgülü ise;

" 15 Temmuz sonrası başlayan devletimiz için birlik ve beraberliğin hakim olduğu Yenikapı ruhu yerelde de devam edecektir.  Eğer memleket söz konusuysa, parti adı yoktur. Aynı gemideyiz" dedi.

Son Düzenlemeler: 14 ubat, 2017
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR Nurullah Berber 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı Saadettin Ayyıldız Şahabettin Erdem
uşak uşak belediyesi nurullah cahan muhterem kuruçay referandum 16 nisan mhp il teşkilatı