Uşak Belediyesi 3'üncü Battı Çıktıyı İnşa Ediyor

20-05-2017

Geçtiğimiz yıl otogar kavşağında Şehit Mehmet Çetin ve stadyumun bulunduğu noktaya da Osmanlı köprülü kavşaklarını inşa eden Uşak Belediyesi, 3'üncü battı çıktıyı, Çivril yol ayrımının bulunduğu bölgeye yapıyor.

Uşak Belediyesi ekipleri, kısa bir süre önce ihalesi yapılan 3'üncü battı çıktılı kavşak inşaatı için yan yolları açmaya başladı. Yaz döneminde bitirilmesi beklenen 3'üncü battı çıktı inşaatı sahasında incelemeler yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, burada görev yapan ekiplerden çalışmaların seyri hakkında bilgi aldı.

Kentte inşa edilen battı çıktılı kavşakların trafiği rahatlattığını dile getiren Başkan Nurullah Cahan, burada yaptığı açıklamada, "Uşak'ın tüm giriş ve çıkış yollarında değişikliğe gittik, şu anda Sivaslı yolu kavşağındayız. Battı çıktı ihalesini kısa bir süre önce bitirdik ve şu anda yan yollarımızı açıyoruz. Yan yollar kaliteli olmalı ki, sürücülerimiz sıkıntı yaşamadan, ulaşıma devam etsinler" dedi.  3'üncü battı çıktının tamamlanmasıyla laleli aydınlatma direklerinin monte edileceğini ve bunun kentin görünümü için yararlı olacağını anlatan Başkan Cahan, "2 battı çıktı yaptık ve üniversiteye kadar bisiklet yolumuzu tamamladık. Laleli tasarruflu aydınlatma direkleriyle yapımını tamamladığımız noktaları estetik ve güvenilir bir alan haline getirdik. Artık aracıyla Uşak'a girenler, ilimizi fark edecekler. Laleli direklerle ilgili olarak da şunu söyleyebilirim. Uşak, İtecik lalesiyle tanınıyor ve bu direkler sayesinde ilimizin simgelerinden birisi olan lalemizi, daha fazla tanınır hale getireceğiz" diye konuştu.

Bozuk Olan Sivaslı Yolu Yenilenecek

Çivril ve Denizli istikametine giden sürücülerin ve Deri Karma OSB'deki işletmelerin yoğun olarak kullandığı Sivaslı karayolunun şu anda ekonomik ömrünü tamamladığını ve ihtiyaca yanıt vermediğini kaydeden Başkan Nurullah Cahan, Karayolları Genel Müdürlüğü ile birlikte yenileme çalışması yapılacağını söyledi. Cahan, "Sivaslı yolumuz Deri Karma OSB'ye kadar devam ediyor. Şu anda bu yolumuz çok kötü bir vaziyette. İnşallah bu yaz döneminde Karayolları Genel Müdürlüğü ile birlikte Sivaslı yolumuzu da yapacağız. Bozuk yol bırakmayacağız, ana ve tali yolların hepsi kullanışlı hale gelecek" dedi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak uşak belediyesi nurullah cahan battı çıktı