Uşak Belediyesi Amatör Spor Kulüplerinin Yanında

22-09-2017

Uşak Belediyesi tarafından, şehirde kurulu bulunan amatör spor kulüplerine ayrılan 33 bin liralık desteği sahiplerine Başkan Cahan teslim etti.

Şehirde sporun gelişmesi adına her türlü imkanı seferber ettiklerini dile getiren Cahan, özellikle amatör spor kulüplerinin oldukça önemli bir yere sahip olduğunu aktardı.

Geleceğin sporcularının ilk adımlarını attığı yer olan bu kulüplerde eğitimlerin daha iyi ve verimli olması gerektiğini belirterek, “Şehrimizde hizmet veren kulüplerimizin dertlerini dert edindik, sorunlarını sorunumuz kabul ettik. Her türlü konuda desteklerimizi ortaya koyuyoruz. Bizler şehir için, şehrimizin gelişimi için bir bütün olmalı, sporun daha iyi noktalara taşınması amacıyla birlik içerisinde hareket etmeliyiz.” dedi.

Programa Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, Uşak Beleyesi Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Tunay, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)Uşak İl Temsilcisi Yaşar Kasım,  kentte bulunan 33 amatör spor kulübünün temsilcileri katıldı.

DESTEKLER ARTARAK SÜRECEK
Şehir içi ulaşım konusunda da destek sağlanacağını ifade eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Spor hepimizin çocukluğundan bu yana bir şekilde içinde bulunduğu, futboluyla, basketboluyla hayatımızın bir bölümünü okul bahçesinde, evlerin önünde geçirdiğimiz bir etkinlik. Vazgeçilmezimiz. İstiyoruz ki bu süreçleri biraz daha profesyonel şekilde yönetelim ve sporu iyi konumlara ulaştıralım. Bu heves yalnızca okullarımızın bahçelerinde, sokak aralarımızda değil, yeşil sahalarda, parkelerde profesyonel bir şekilde çocuklarımızın spor hayatları oluşsun.” diye konuştu.

Maddi ve manevi her türlü desteğin esirgenmediğine değinen Başkan Cahan, “Kulüplerimizin sahalarında da düzeltmelere gittik ve sorunları çözüyoruz. Her şeyiyle ilimize yakışır amatör maçlarımızın oynanabileceği bir sahamız olacak. Bunun yanı sıra Huzurpark’ta bulunan spor alanımızda da eksiklikleri giderdik ve bir kampüs havasına kavuşturduk. İşte oradaki bu profesyonel atmosfer başarıyı da beraberinde getiriyor. Spor anlamında yapılacak her türlü desteği vermeyi amaçladık ve bunu yapmaya da devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

“SPORDA ENDER ŞEHİRLER ARASINDAYIZ”
Uşak’ın Basketbol süper liginde takımı bulunan nadir şehirler arasında olduğunu ifade eden Cahan, “3. Lige yükselen futbol takımımızla, Muratbey Uşak ve Voleybol ile çeşitli alanlarda iyi mücadeleler veriliyor. Geçtiğimiz günlerde tenis turnuvamızı başlatmıştık ve voleybola yönelik de bir turnuva düzenliyoruz. Yaz döneminde yüzme, futbol, tenis ve karate alanlarında kurslar verdik. Ata sporumuz ciride her türlü desteği sağlıyoruz. Bizler her alanda Uşak Belediyesi olarak sporcularımıza, kulüplerimize yetişmeye çalışıyoruz. Daha güzel yarınlar, daha güzel bir Uşak için sporun yanında durmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından destek çeki kulüplere verildi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak uşak belediyesi nurullah cahan destek spor amatör kulüpleri