Uşak Belediyesi Bir Yılda Bininci İskanını Verdi

30-12-2017

İskan almak üzere belediyeye gelen Fatih Mahallesi sakinlerinden Fatma Kozak bir sürprizle karşılaştı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın makamında misafir edilen Kozak’a bininci kişi olması nedeniyle başkan Cahan tarafından hediye verildi. İskanı Kozak adına damadı aldı.

Uşak Belediyesi 2017 yılını geride bırakırken her alanda önemli atılımlar gerçekleştirdi. Kentsel Dönüşüm Projesi’nden köprülü kavşaklara, mahalle konaklarından spora kadar her noktada vatandaşa başarılı hizmetler sunan Uşak Belediyesi imar konusunda da dolu bir yıl geçirdi.

Bir yıl içerisinde toplamda bin 500 inşaat ruhsatı verilen, yatırımcı tarafından güven kazanan şehirde, 2017 içerisinde toplamda 1008 iskan sahiplerine teslim edildi.

Yapılan yatırımlar karşısında yatırımcıların gelişen Uşak’a olan güvenini gösteren yoğun talebe dikkat çeken Başkan Nurullah Cahan, “Uşak Belediyesi olarak 2017 yılında bininci iskanımızı vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bininci iskanımızı alan vatandaşımızı tebrik ediyor ve güle güle oturmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Uşak Belediyesi’nin alt yapıdan üst yapıya, sosyal kültürel etkinliklerden imar işlerine kadar her alanda bir çığır açtığını kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Güzel bir ekibimiz var. Bu güne kadar çok ciddi, önemli işler yaptık. Kentsel Dönüşüm’den tutun da tüm yeni imar alanlarının açılmasına kadar her türlü işi başarıyla noktaladık. Ama özellikle bugün yıl sonuna doğru bininci iskanımızı verdik. Bu rakam daha da yükselecektir.” ifadelerine yer verdi.

Çalışmaların 24 saat süreyle devam ettiğini ve Uşak halkının hizmetinde olduklarını kaydeden Cahan, imar işlerinin de artarak devam edeceğini aktardı. Uşak Belediyesi olarak tüm vatandaşların 2018 yılının sağlıklı, huzurlu ve mutlu geçmesi temennisinde bulundu.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi'nden dolandırıcılara karşı uyarı Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ Uşak'ta UŞAK BELEDİYESİ HER ALANDA VATANDAŞIN YANINDA ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMINA İLK DESTEK UŞAK BELEDİYESİ'NDEN UŞAK BELEDİYESİ'NİN DESTEĞİYLE İKİ ESNAF ODASINA KONYA VE İZMİR TURU UŞAK BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ÇAĞIN SORUNUNA ANLAMLI DOKUNUŞ Başkan Cahan'ın Önderliğinde Uşak Bir İlke Daha Ev Sahipliği Yapacak UŞAK'TA KIRK YILDA OLMAYAN DÖRT YILDA OLDU YEŞİL UŞAK'IN DEV PROJESİNE İL GENEL MECLİSİ'NDEN DESTEK
uşak uşak belediyesi nurullah cahan iskan 1000. iskan imar müdürlüğü