​Uşak Belediyesi Eğitimleri Devam Ediyor

30-01-2015

Uşak Belediyesi Eğitimleri Devam Ediyor

Uşak Belediyesi eğitim seminerlerine devam ediyor. Belirli periyotlarda ve farklı konularda personelin bilgilenmesi için eğitimler veren Belediye yönetimi bir eğitim seminerine daha imza attı. Buna göre Zafer Kalkınma Ajansı’nın (ZEKA) katkıları ile Eğitimci Müjgan Özbek, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve son yapılan değişiklikler ile kamu ihale mevzuatı, 6552 Sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun hakkında personele bilgiler verdi.

Önemli konularda bilgilendiler

Verilen eğitimlerin personelin gelişimine katkı sağladığını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yine faydalı bir eğitime imza attıkların iletti. Kanunlarda yapılan son değişikliklerin seminerde anlatıldığını dile getiren Cahan, “Belediyemiz ilgili personellerine 26 Ocak ve 30 Ocak 2015 tarihleri arasında 5 gün süren bir eğitim verdi. Bu eğitimlerde ihale mevzuatı ve kanunlarda son değişiklikler personelimize anlatıldı. İşleyişimizde önemli yer tutan ve belediyemizi ilgilendiren kanunlar hakkında bilgi alan personelimiz çalışmalarında daha başarılı olacaktır” dedi.

Hizmet kalitesi artıyor

Seminerleri konularında uzman olan eğitimcilerin verdiğini kaydeden Cahan, “Eğitimcilerimizin aktardığı bilgilerle belediyemizin yönetiminde personelimizin kalitesinin artmasını sağlayacak” şeklinde konuştu

Vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesinin eğitimler ile daha iyi konuma geldiğini bildiren Cahan şunları belirtti: “Belediyemiz bütün ilin beklentilerini yerine getirmek ile beraber kentin fiziki gelişimine katkı sağlamaktadır. Bunun yanında Belediyemiz kentimizde hemen hemen her vatandaşımızın işleri nedeniyle muhakkak uğradığı bir kurumudur. İşlerin kalitesinin eğitimler ile artması vatandaşlarımızın memnuniyetini artmasına neden olacaktır”

Eğitimler devam edecek

Uşak Belediyesi’nin bütün birimlerinde eğitimlerin devam edeceğini söyleyen Cahan, “Belediye bünyesinde yer alan bütün birimlerimizde kanunlardan, iş güvenliğine, mesleki gelişimden kişisel gelişime kadar birçok konuda eğitimlerimizi sürdüreceğiz. Eğitimlerimiz ile personelimizin yanında illimiz kazanacak. Ayrıca belediyemiz kurumsal bir kimlik kazanma yolunda eğitimleri daima ön planda tutacak” dedi.

Son Düzenlemeler: 30 Ocak, 2015
İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SOSYETE PAZARI'NA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME UŞAK BELEDİYESİ, 11 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURUYOR 2018-2020 Yılına Ait Ödeme Emri Listesi - Uşak Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü'nde Bildirilmi UŞAK BELEDİYESİ'NDEN PERSONELİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK MÜJDE UŞAK BELEDİYESİ'NİN KURTULUŞ HAFTASI PROGRAMI BELLİ OLDU UŞAK BELEDİYESİ İLE ENGELLER BİR BİR KALKIYOR UŞAK BELEDİYESİ 5. ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLADI UŞAK BELEDİYESİ ARTIK E-DEVLETTE
belediye eğitim