Uşak Belediyesi Mevlid Kandili Nedeniyle Gül ve Lokma Dağıttı

30-11-2017

Uşak'ta Mevlid Kandili münasebetiyle Uşak Belediyesi tarafından yüzlerce Uşaklıya lokma ve gül ikramında bulunuldu.

Mevlid Kandili nedeniyle düzenlenen gül ve lokma dağıtımı programına katılan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vatandaşlara kendi elleriyle gül dağıttı, lokma ikram etti. Eşi Halime Cahan'ın eşlik ettiği programa ayrıca AK Parti teşkilatları ve belediye meclisi üyeleri katıldı.

Tiritoğlu Parkı'nda kurulan stantta vatandaşlarla sohbet eden Başkan Cahan, alanda yaptığı açıklamada Müslüman coğrafyasında yaşanan zulümlere değindi.

Uşak halkının Mevlid Kandilini kutlayan Belediye Başkanı Cahan, "Alemlere son Peygamber olarak gönderilen Hz. Muhammed (s.a.v.) Efendimizin dün doğum gecesi anlamında Mevlid Kandilimizi icra ettik. İnşallah O'nun yüzü suyu hürmetine Müslüman aleminin içinde bulunduğu zor durumlar son bulur. İnşallah düşman işgali altında inleyen Müslüman kardeşlerimiz en kısa zamanda hürriyetlerine kavuşurlar. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenilen kirli oyunlar İnşallah sona erer. Tüm mazlumların, gariplerin umudu olan Türkiye şanlı yürüyüşüne devam eder. Her anlamda dünyaya yeniden adaleti tesis etmek İnşallah bu necip millete nasip olacak. Ve biz de birlik beraberliğimizin sembolü olarak hemşehrilerimizle bir araya gelmek istedik. Onlarla lokmamızı paylaşalım, lokma ikram edelim ve Peygamber Efendimizi temsilen gül dağıtalım istedik. Katılım sağlayan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz." açıklamalarında bulundu.

İlgili İçerikler: AK Parti Uşak, Dikilitaş Mahalle Mitinginde Buluştu Zahman Köyü Bahar Şenliği Hava Durumu Nedeniyle Ertelendi Uşak'ta Yaklaşık 30 Bin Kişiyle Dev İftar UŞAK'IN 24 HAZİRAN KARARI AK PARTİ Uşak Seçmeninden AK Kadrolara Tam Destek Uşak'ta 20 bin metrekare alana yeni bir park müjdesi UŞAK'TA HALK OTOBÜSÜNÜ DURDURAN ZABITA MEMURUNDAN EVLENME TEKLİFİ Başbakan Binali Yıldırım Uşak'taydı Kadir Özgül MİNİKLERİN HAYALLERİ UŞAK BELEDİYESİYLE GERÇEK OLDU
uşak uşak belediyesi nurullah cahan Gül Hz. Muhammed ikram lokma mevlid