UŞAK BELEDİYESİ OYUNCAK SEFERBERLİĞİ BAŞLATIYOR

26-04-2018

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında detaylı bir festival hazırlayan Uşak Belediyesi “23 Nisan’da Bütün Çocuklar Sevinsin” sloganıyla ihtiyaç sahibi çocukları da unutmadı.

Uşak Belediyesi, Belediye ana hizmet binası başta olmak olmak üzere Tiritoğlu Parkı Çayzade, Atapark Çayzade ve Dörtyol Belediye Sosyal Tesisi David People’da kurulacak stantlar aracılığıyla kullanılmayan oyuncaları toplayarak ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırmak adına kampanya başlattı. Kampanya kapsamında vatandaşlar kullanılmış veya kullanılmamış oyuncakları belirtilen adreslere teslim edebilecek.

Başkan Cahan “Oyuncaklar Çocukların Elinde Anlamlı”

Kampanya ile ilgili konuşan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Uşak halkı her zamana ihtiyaç sahibi insanların yanında olmuştur. Bu kampanya çocuklarımıza paylaşma duygusunu, merhameti aşılamak için güzel bir fırsat oldu. Tozlu raflar arasında sıkışıp kalan ve hatıra olarak sakladığımız oyuncaklar bir çocuğumuzu mutlu etsin istedik. Çünkü oyuncaklar çocukların ellerinde anlamlı. Bizler vasıtasıyla 23 Nisan’da bu güzel kampanya ile tüm çocuklar sevinecek. Kampanyada emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ve duyarlı Uşak halkına şimdiden teşekkür ederim.” dedi.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ İLK MAHALLE İFTARINI CUMA PAZARI'NDA DÜZENLEDİ UŞAK BELEDİYESİ'NDEN FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ Bakan Eroğlu: Uşak marka bir şehir haline geldi Uşak'ta on binler tekbirlerle İsrail terörünü kınadı Uşak Ulusal Basının İlgi Odağı Oldu Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu Denizli'den Ödülle Döndü Uşak'ta Engelli Bireyler Temsili Askerlik için yemin etti UŞAK BELEDİYE BAŞKANI'NDAN İSRAİL'E KINAMA MESAJI Uşak'ta engellilerle birlikte kortej yürüyüşü düzenlendi UŞAK'IN EN GENÇ İŞ ADAMLARI'NIN HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
uşak uşak belediyesi nurullah cahan çocuk 23 nisan oyuncak ihtiyaç sahipleri