UŞAK BELEDİYESİ OYUNCAK SEFERBERLİĞİ BAŞLATIYOR

26-04-2018

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında detaylı bir festival hazırlayan Uşak Belediyesi “23 Nisan’da Bütün Çocuklar Sevinsin” sloganıyla ihtiyaç sahibi çocukları da unutmadı.

Uşak Belediyesi, Belediye ana hizmet binası başta olmak olmak üzere Tiritoğlu Parkı Çayzade, Atapark Çayzade ve Dörtyol Belediye Sosyal Tesisi David People’da kurulacak stantlar aracılığıyla kullanılmayan oyuncaları toplayarak ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırmak adına kampanya başlattı. Kampanya kapsamında vatandaşlar kullanılmış veya kullanılmamış oyuncakları belirtilen adreslere teslim edebilecek.

Başkan Cahan “Oyuncaklar Çocukların Elinde Anlamlı”

Kampanya ile ilgili konuşan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Uşak halkı her zamana ihtiyaç sahibi insanların yanında olmuştur. Bu kampanya çocuklarımıza paylaşma duygusunu, merhameti aşılamak için güzel bir fırsat oldu. Tozlu raflar arasında sıkışıp kalan ve hatıra olarak sakladığımız oyuncaklar bir çocuğumuzu mutlu etsin istedik. Çünkü oyuncaklar çocukların ellerinde anlamlı. Bizler vasıtasıyla 23 Nisan’da bu güzel kampanya ile tüm çocuklar sevinecek. Kampanyada emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ve duyarlı Uşak halkına şimdiden teşekkür ederim.” dedi.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: UTAŞ EKİPLERİNİN HUMMALI ÇALIŞMASIYLA UŞAK KAR KIŞA TESLİM OLMADI UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜREL MİRASLARINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR UŞAK'TA EL EMEĞİ GÖZNURU ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI ŞEHİT MUHSİN YAZICIOĞLU UŞAK'TA UNUTULMADI UŞAK ESNAF ve SANATKÂRLAR ODALARI BAŞKANLARI'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ Ayşe Özdemir, Hatice ve Ali Yeşilkuşak Uşak Belediyesi Engelli Kızın Hayaline Ev Sahipliği Yaptı Uşak Belediyesi'nden Atlı Cirit Spor Kulüplerine Destekler Devam Ediyor 12 YILLIK HASRET SONA ERDİ. 'O YOL' ARTIK UŞAKLILARIN HİZMETİNDE Uşak Merkezden Hatice Çoban
uşak uşak belediyesi nurullah cahan çocuk 23 nisan oyuncak ihtiyaç sahipleri