Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu 'Milletin Dirilişi'ni Sahneleyecek

13-07-2017

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan ve 15 Temmuz'u konu alan "Milletin Dirilişi" tiyatrosu yarın sahneye taşınacak.

Kurulduğu günden bu yana yaklaşık bir buçuk yıllık süreçte çeşitli ödülleri şehre kazandıran ve başarılı oyunlara imza atan Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 15 Temmuz darbe girişimini konu alan yeni bir oyunu sahneye taşıyacak.

Metin yazarlığından sahne düzenine kadar tamamını Şehir Tiyatrosu ekibinin yaptığı ve yaklaşık 2 ay süren çalışmalar sonucu sahneye çıkmaya hazır olan oyunda 25 kişilik bir ekip oyunu sahneleyecek.

Toplamda 13 sahneden oluşan tek perdelik "Milletin Dirilişi" oyunu yarın halkın karşısına çıkacak.

15 Temmuz anma programları kapsamında, Uşak Belediyesi tarafından kent meydanında düzenlenen etkinlerde sahneye taşınacak olan "Milletin Dirilişi" oyunu 80'lerden bu yana darbelerin verdiği zararı anlatacak.

Bir saatin üzerinde sürecek olan oyunun finalindeyse Dursun Ali Erzincanlı'nın Otuz Kuş şiiri okunacak.

İlgili İçerikler: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden İlan-14 Uşak'ın İlk Kadın Ahisi Kaftanını Giydi Kentsel Dönüşümde Uşak Türkiye'nin Örnek Projesi Uşak Belediyesi Amatör Spor Kulüplerinin Yanında Uşak Belediyesi Şehrin Takımlarına Sahip Çıkıyor Ev Sahibi UTAŞ Uşakspor Payasspor'a Karşı 3-1'le Kazandı Uşak'ta İkincisi Düzenlenen Esnaf Festivali Başladı Gençler Uşak Belediyesi Bünyesinde Yarınlara Hazırlanıyor Uşak Belediyesi Dolandırıcılara Karşı Uyardı ​Uşak İle Ruanda Arasında Ekonomik İşbirliği Görüşmesi Yapıldı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan şehir tiyatrosu milletin dirilişi