Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu 'Milletin Dirilişi'ni Sahneleyecek

13-07-2017

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan ve 15 Temmuz'u konu alan "Milletin Dirilişi" tiyatrosu yarın sahneye taşınacak.

Kurulduğu günden bu yana yaklaşık bir buçuk yıllık süreçte çeşitli ödülleri şehre kazandıran ve başarılı oyunlara imza atan Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 15 Temmuz darbe girişimini konu alan yeni bir oyunu sahneye taşıyacak.

Metin yazarlığından sahne düzenine kadar tamamını Şehir Tiyatrosu ekibinin yaptığı ve yaklaşık 2 ay süren çalışmalar sonucu sahneye çıkmaya hazır olan oyunda 25 kişilik bir ekip oyunu sahneleyecek.

Toplamda 13 sahneden oluşan tek perdelik "Milletin Dirilişi" oyunu yarın halkın karşısına çıkacak.

15 Temmuz anma programları kapsamında, Uşak Belediyesi tarafından kent meydanında düzenlenen etkinlerde sahneye taşınacak olan "Milletin Dirilişi" oyunu 80'lerden bu yana darbelerin verdiği zararı anlatacak.

Bir saatin üzerinde sürecek olan oyunun finalindeyse Dursun Ali Erzincanlı'nın Otuz Kuş şiiri okunacak.

İlgili İçerikler: Mescid-i Aksa İçin Uşak Tek Yürek Oldu Uşak Belediyesi'nden Şehit Ailelerine 3 Günlük Gezi Turu Tarihi Uşak Halıları Dokuma Kurslarıyla Yaşatılıyor Uşak'ın En Eski Yerleşim Yeri Değer Kazanıyor Uşak Sokaklarını Elleriyle Temizliyorlar UŞAK 15 TEMMUZ'DA TEK YÜREK OLDU 15 Temmuz Programına 'Şehir Tiyatrosu' Damga Vurdu Uşak Modern Bir Yüze Kavuşuyor Uşak'ta 15 Temmuz Şehitleri Anıldı Muratbey Uşak Edge'yi Renklerine Kattı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan şehir tiyatrosu milletin dirilişi