Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu 'Milletin Dirilişi'ni Sahneleyecek

13-07-2017

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan ve 15 Temmuz'u konu alan "Milletin Dirilişi" tiyatrosu yarın sahneye taşınacak.

Kurulduğu günden bu yana yaklaşık bir buçuk yıllık süreçte çeşitli ödülleri şehre kazandıran ve başarılı oyunlara imza atan Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 15 Temmuz darbe girişimini konu alan yeni bir oyunu sahneye taşıyacak.

Metin yazarlığından sahne düzenine kadar tamamını Şehir Tiyatrosu ekibinin yaptığı ve yaklaşık 2 ay süren çalışmalar sonucu sahneye çıkmaya hazır olan oyunda 25 kişilik bir ekip oyunu sahneleyecek.

Toplamda 13 sahneden oluşan tek perdelik "Milletin Dirilişi" oyunu yarın halkın karşısına çıkacak.

15 Temmuz anma programları kapsamında, Uşak Belediyesi tarafından kent meydanında düzenlenen etkinlerde sahneye taşınacak olan "Milletin Dirilişi" oyunu 80'lerden bu yana darbelerin verdiği zararı anlatacak.

Bir saatin üzerinde sürecek olan oyunun finalindeyse Dursun Ali Erzincanlı'nın Otuz Kuş şiiri okunacak.

İlgili İçerikler: Uşak'ta Miniklerin Tek Ses Olduğu Dev Konser Hayran Bıraktırdı UŞAK BELEDİYESİ OYUNCAK SEFERBERLİĞİ BAŞLATIYOR Uşak'ta 3 günlük çocuk festivali coşkulu bir şekilde başladı Uşak Belediyesi personeli bulduğu yaklaşık 6 bin lirayı yetkililere teslim etti Uşak Belediyesi'nin Yardımları Doğu Guta'ya Ulaştı Bakan Ağbal: Uşak'a AK Parti Belediyeciliğinin Mührü Vurulmuş Başkan Cahan Uşak Defterdarlığı'na Ziyarette Bulundu 300 Tiyatro Oyuncusu Uşak'a hayran kaldı Selçuklu Köprülü Kavşağı'nda İşlem Tamam, Uşak'a Hayırlı Olsun TSD Genel Başkanı Boyraz: Uşak'ı tanıyamadım, 6 yılda çok değişmiş
uşak uşak belediyesi nurullah cahan şehir tiyatrosu milletin dirilişi