​Uşak Belediyesi Sporcusundan Dünya Şampiyonluğu

23-10-2015

Uşak Belediyesi Sporcusundan Dünya Şampiyonluğu

Uşak Belediyesi sporcusu İbrahim Çökelez Antalya’da gerçekleştirilen Uluslararası Güreş Federasyonu’nun  Pankration branşında dünya şampiyonu oldu. Şampiyon Çökelez’i makamında ağırlayan Başkan Nurullah Cahan, “Spora yaptığımız desteklerin karşılığını almaya başladık” dedi

Uşak Belediyesi spora ve sporcuya verdiği destekler ile göz dolduran sonuçlara ulaşmaya devam ediyor. Takım sporları, bireysel sporlar ve geleneksel sporlara destek olan Belediye kazandığı Türkiye ve dünya çapında dereceler ile spora verdiği önemin meyvelerini almaya başladı.  Bu kapsamda kentin gururlanmasına vesile olacak bir başarı haberi daha geldi. Uşak Belediyesi adına yarışan İbrahim Çökelez Antalya’da düzenlenen şampiyonada dünya şampiyonluğu kazandı. Çökelez, Uluslararası Güreş Federasyonu’nun Pankration branşında 85 kilogram da yarışırken, bütün rakiplerini yenerek büyük bir başarı elde etti.

Destekler meyvelerini verdi

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent adına bir ilki yaşatan İbrahim Çökelez’i makamında ağırladı. Uşak’ın spordaki başarısının her anlamda kente katkı sağlayacağını anlatan Cahan, “İlimizin isminin sporda duyulmasının yanında yeni neslin spora teşvik edilmesi için başarıyı önemsiyoruz” dedi.  Cahan, “Bugün ilimizde spor adına çok güzel haberler almaya devam ediyoruz. Bir yandan ilimizi basketbol liglerinin en tepesinde temsil eden basketbol takımımız, diğer yandan profesyonel lig hedefinde başarıyla giden futbol takımlarımız ve bireysel sporlarda kazanılan başarılar kentimiz adına son derece olumludur. Başarıların bir yenisini ise sporcumuz İbrahim Çökelez ile elde ettik. Kendisi ilimizi temsil ettiği pankration branşında dünya şampiyonu oldu. Bu kentimiz adına yaşanmış bir ilktir. Bu nedenle sporcumuzu gönülden kutluyoruz” ifadesini kullandı.

Başkan Cahan spora ve sporcuya destekle daha iyi konumlara geleceklerini de belirtti.

Belediyemizin katkısı büyük

Başkan Cahan’ın ardından bir konuşma yapan dünya şampiyonu İbrahim Çökelez ise başarısında Uşak Belediyesi’nin katkılarının büyük olduğuna dikkat çekti. Şampiyonaya giderken başarı elde edeceğine yürekten inandığının altını çizen Çökelez, “İlimizde uzun yıllardan bu yana spor adına çalışmalarımızı yapmaktayız. Kentimizin adını en iyi şekilde duyurmak ve gençlerin spora yönelmesine katkı sağlamak amacıyla var gücümüzle çalıştık. Bizlere Uşak Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan da her zaman destek verdi. Desteklerin karşılığını ise alabileceğimiz en güzel başarıyla taçlandırdık. Desteklerinden dolayı Belediyemize teşekkür ederiz” dedi.

İlgili İçerikler: 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SOSYETE PAZARI'NA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME UŞAK BELEDİYESİ, 11 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURUYOR 2018-2020 Yılına Ait Ödeme Emri Listesi - Uşak Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü'nde Bildirilmi UŞAK BELEDİYESİ'NDEN PERSONELİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK MÜJDE UŞAK BELEDİYESİ'NİN KURTULUŞ HAFTASI PROGRAMI BELLİ OLDU UŞAK BELEDİYESİ İLE ENGELLER BİR BİR KALKIYOR UŞAK BELEDİYESİ 5. ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLADI
uşak belediye dünya şampiyonu nurulla cahan ibrahim çökelez spor