​Uşak Belediyesi Takımına Sahip Çıktı

11-04-2016

Uşak Belediyesi Takımına Sahip Çıktı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Sportif Basketbol Takımı’na her zaman destek verdiklerini ve başarısı için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Uşak Sportif- Türk Telekom Süper Toto Basketbol maçı Uşak Sportif Basketbol Takımı’yla oynanan Pınar Karşıyaka maçında çıkan olaylar nedeniyle seyircisiz oynandı. Parkede boş tribünlere oynayan Uşak Sportif Basketbol takımı kendisini yürekleri ve dualarıyla destekleyen taraftarıyla 95-79 kazanmasını bildi. Takımını yalnız bırakmayan Uşak Belediyesi ise taraftarıyla tek yürek olma adına bir etkinlik gerçekleştirdi. Uşak Belediyesi Hizmet Binası önüne dev ekranlar kurularak hep birlikte taraftarlarla maç izlendi. Takımın kazanmasıyla coşkulu ve görülmeye değer dakikalar kazandı. Uşak Belediyesi’nn organizasyonu Türkiye Basketbol Federasyonu Spor Toto Basketbol Ligi facebook adresinden ise örnek olarak gösterildi.

Her daim yanlarındayız

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan,”Takımımızın en iyi yerlerde olması için her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi. Cahan, “Takımımız Anadolu’nun örnek gösterilen başarılı takımlarından birisidir. Bu sezon Avrupa hedefini kendine koyan takımımız bu uğurda dev denilecek takımları diz çöktürmektedir. Nitekim son oynan Pınar Karşıyaka maçında da istediğimiz sonucu aldık. Fakat maalesef maçın ardından haksız yere seyircisiz oynama cezası verdiler. Bizde bu konuda takımımızın yanında yer almak için bu şekilde bir etkinlik gerçekleştirdik” ifadesini kullandı.

Tek yürek olduk

Belediye olarak bundan sonra da Uşak Sportif Basketbol Takımı’na desteklerin devam edeceğini aktaran Cahan, “Yaptığımız organizasyon ses getirdi. Hep brilikte tek yürek dua ederek izlediğimiz maçta takımımız bizlerin yüzünü güldürdü. Takımımızın yanında olmak için etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ederiz” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SOSYETE PAZARI'NA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME UŞAK BELEDİYESİ, 11 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURUYOR 2018-2020 Yılına Ait Ödeme Emri Listesi - Uşak Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü'nde Bildirilmi UŞAK BELEDİYESİ'NDEN PERSONELİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK MÜJDE UŞAK BELEDİYESİ'NİN KURTULUŞ HAFTASI PROGRAMI BELLİ OLDU UŞAK BELEDİYESİ İLE ENGELLER BİR BİR KALKIYOR UŞAK BELEDİYESİ 5. ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLADI UŞAK BELEDİYESİ ARTIK E-DEVLETTE
uşak belediyesi nurullah cahan destek uşak sportif basketbol telekom dualar