Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ödüllü Resim Yarışması

UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI

1-Yarışmanın Adı: “Hayalimdeki Uşak ve Çevre” Konulu Resim Yarışması

2-Yarışmanın Amacı: Çevre bilincinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen yarışmada, Uşak Belediyesi sınırlarındaki tüm ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören öğrencilerin duygu ve düşüncelerini resme yansıtmaları sağlanacaktır.  Yaşanılabilir bir kent için öğrencilerin doğaya ve çevreye duyarlı olmalarını sağlamak ana hedefimizdir.

3-Yarışmanın Kapsamı ve Şartları:

-          Yarışmaya; İl merkezinde bulunan ilkokullar ve ortaokullarda öğrenim gören öğrenciler katılabilecek olup, yarışma iki kategoride değerlendirilecektir.

1. Kategori : 1,2,3,4.Sınıf Öğrencileri (İlkokullar)

2. Kategori : 5,6,7,8. Sınıf Öğrencileri (Ortaokullar)

-          Ölçüler; 35x50 cm boyutlarında resim kağıdı/fon kağıdı vs. üzerine yapılabilecektir.

-          Resim tekniği serbest olup, her türlü resim ve boya malzemesi kullanılabilecektir.

-          Resimlerin arka sağ üst yüzüne, öğrenci ve resim öğretmeninin adı soyadı, okulu, sınıfı, numarası, okulun açık adresi, ulaşılabilecek okul ve ev telefonları mutlaka yazılacaktır.

-          Katlanmış, yırtılmış, yıpranmış ve boyutları farklı olan resimler yarışmaya kabul edilmeyecektir.

-          Her öğrenci yarışmaya daha önce ödül almamış ve sergilenmemiş en fazla 1 (bir) resim ile katılabilir.

4-Yarışmanın Duyurulması: Yarışmanın okullara duyurulması Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılacaktır.

5-Değerlendirme ve Jüri: Yarışmaya katılan tüm öğrenciler eserlerini okullarına teslim edeceklerdir.

Resim yarışmasının ilk değerlendirmesini her okul kendi içinde, konuyla ilgili öğretmenleri ve okul müdürleri ile yapacaktır. Okullarda yapılan ön elemede seçilen resimler (her okula en fazla 5  kontenjan verilmiştir), 30 Mayıs 2017 saat 17.00’a kadar Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne teslim edilecektir.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce isimleri belirlenen 2 (iki) branş öğretmeni ve Müdürlüğümüz personellerinden oluşan bir komisyon tarafından 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü değerlendirme yapılarak birinci, ikinci ve üçüncü gelen eserler tutanakla tespit edilecektir.

6-Katılım Tarihi: Eserlerin, en geç 30 Mayıs 2017 Salı günü saat 17.00’a kadar Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne (Sarayaltı Mahallesi, Gazi Bulvarı No:137 –İtfaiye Müdürlüğü Yanı UŞAK) gönderilmesi gerekmektedir. Son katılım tarihinden sonra intikal eden eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

7-Ödüller:Yarışmada dereceye giren öğrenciler Uşak Belediyesi  tarafından ödüllendirileceklerdir.

1.ve 2. Kategori için Ödüller:

Birincilik Ödülü İkincilik Ödülü Üçüncülük Ödülü
BİSİKLET TABLET TABLET

Ödüller 05 Haziran 2017 Dünya Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde yapılacak kutlama töreninde verilecektir.

8-Diğer Hükümler:

a)Bu şartnamenin il merkezindeki ilkokul ve ortaokullara dağıtımı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılacaktır. Ayrıca Belediyemizin internet adresinden www.usak.bel.tr ulaşılabilir.

b)Sergileme ve ödül töreni, 05 Haziran 2017 Dünya Çevre Günü etkinlikleri içerisinde yapılacaktır.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ödüllü Resim Yarışması