Uşak Belediyesi'nde Görev Devir Teslimi Yapıldı

27-12-2017

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur daha önce yürüttüğü Belediye Başkan Yardımcılığı görevini Zabıta Müdürü Serdar Zengin’e devretti.

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur’un odasında gerçekleştirilen devir teslim töreniyle yeni Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Zengin görevi devraldı. Zengin, görevi devraldığı Uğur’a çiçek takdimi gerçekleştirdi.

Bundan sonra da ortak çalışmaların devam edeceği vurgusu yapan Başkan Yardımcısı Zengin, “Uşak Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’a, Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Ufuk Uğur’a beni bu göreve layık görmeleri nedeniyle çok teşekkür ederim. Yaklaşık 3 yıldır Zabıta Müdürlüğü görevini yürütüyorum. Bundan sonra da elimizden geldiği kadar vatanımız ve milletimiz için en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Serdar Zengin, “Sayın Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Ufuk Uğur bizlere önemli şeyler öğretti. Ufuk Uğur başkanımız gibi bir ustamız olmasından dolayı son derece mutluyuz ve onun izinden yürümeye devam edeceğiz. Bundan sonra da birlikte çalışmayı sürdüreceğiz İnşallah.” açıklamalarında bulundu.

Uğur: Ekip ruhu ve genç kadro ile projeler bir bir filizlenecek

Belediyeciliğin her şeyden önce bir inanç işi olduğunu ifade eden Hüseyin Ufuk Uğur ise, “Belediyecilik zor ve meşakkatli bir iştir. Bir ibadet hevesi ve gayretiyle yapılmadığı müddetçe bir angarya haline dönüşüyor. Çok zor ve meşakkatli bir işin içerisinde olduğumuz için yıpraması da çok fazla ancak bizim çok şanslı olduğumuz bir konu var. Çok genç, çok dinamik bir kadroyla çalışıyoruz.” değerlendirmelerinde bulundu.

Başkan Nurullah Cahan yönetiminde oluşturulan kadro ile birlikte Uşak adına çok ciddi hizmetlerin yapıldığını belirten Uğur, “Bu kadro ile çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Öncelikle kardeşim diyeceğim, daha önce de 3 buçuk yıl gibi bir süre çalıştığımız Serdar kardeşimizle yeniden birlikte çalışacağımız için onur duyuyorum ve ona bu görevi devretmekten dolayı çok büyük bir keyif alıyorum. Allah hizmetlerini daim etsin. Hep birlikte daha nice güzel işler gerçekleştireceğiz. Böyle bir arkadaşımıza görev devri gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyum.” ifadelerine yer verdi.

Belediye içerisinde tam bir ekip ruhunu ortaya koyduğu için Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a teşekkürlerini ileten Hüseyin Ufuk Uğur, Uşak Belediyesi ile kentte çok daha güzel şeyler görüleceğini dile getirerek konuşmasını şöyle noktaladı:

“Bir mantarın toprağı yardığı gibi bütün projelerimiz ortaya çıkacak. Vatandaşlarımızdan projelerimizi takip etmelerini istiyoruz. Biz her şeyi aynı anda çözmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bu performansımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

İlgili İçerikler: ÖZKAN YALIM GÖREVİ TESLİM ALDI BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan Hüseyin Ufuk Uğur başkan yardımcılığı serdar zengin