Uşak Belediyesi'nden Elmalıdere Mezarlığı'na Genişletme Kararı

8-02-2019

Uşak’ın Elmalıdere Mahallesi’nde yer alan ve yetersiz kalmaya başlayan mezarlık için Belediye Meclisi tarafından genişletme kararı alındı.

Vatandaşının her türlü sorununu ve talebini yakından takip eden Uşak Belediyesi temel çalışma alanları arasında bulunan mezarlıklar konusuna da çözümler getiriyor. Daha önce Dikilitaş, Karaağaç, Işık ve Bozkurt Mahalleleri başta olmak üzere kent halkının kullanacağı 40 bin metrekarenin üzerinde yeni bir mezarlık alanı oluşturan Uşak Belediyesi bu kez Elmalıdere’deki mezarlık sorununu çözüyor.

Uşak Belediyesi İmar Komisyonu’ndan çıkan ve Belediye Başkanı Nurullah Cahan Başkanlığında gerçekleştirilen Belediye Meclisi 2019 yılı Şubat  ayı 4. oturumunda görüşülen Elmalıdere Mezarlığı’nın genişletilmesi konusu oy birliğiyle kabul edildi. Buna göre bitişikte bulunan bazı parseller de çevre nizamını bozmayacak şekilde mezarlığa dahil edilecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak halkının temel ihtiyaçlarını giderecek her türlü konuda çalışmaların hayata geçirildiğini kaydetti. Cahan, “Vatandaşlarımızın defin ve ziyaretlerinin kolay olması adına Elmalıdere Mahallemizde bulunan ve yetersiz kalmaya başlayan mezarlık alanını genişletme kararımız meclisimizde oy birliğiyle kabul edilmiştir. Halkımızın her konuda yanındayız.” dedi.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu İçin Yeni Alan Tahsis Etti UŞAK AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE KALKINMAYA DEVAM EDECEK UTAŞ UŞAKSPOR BAŞKAN CAHAN'DAN ALDIĞI MORALLE MAÇA HAZIR UTAŞ EKİPLERİNİN HUMMALI ÇALIŞMASIYLA UŞAK KAR KIŞA TESLİM OLMADI UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜREL MİRASLARINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR UŞAK'TA EL EMEĞİ GÖZNURU ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI ŞEHİT MUHSİN YAZICIOĞLU UŞAK'TA UNUTULMADI UŞAK ESNAF ve SANATKÂRLAR ODALARI BAŞKANLARI'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ Ayşe Özdemir, Hatice ve Ali Yeşilkuşak Uşak Belediyesi Engelli Kızın Hayaline Ev Sahipliği Yaptı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan elmalıdere mezarlığı genişletme