Uşak Belediyesi'nden Ücretsiz 'Psikolojik' Destek

19-04-2017

Uşak Belediyesi’nden Ücretsiz ‘Psikolojik’ Destek

Uşak Belediyesi Aile ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi Uşak’lılara ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti veriyor. Atatürk Kültür Merkezi’nde, Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Aile ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi, her yaş grubuna, ücretsiz olarak destek sağlıyor.

Günlük hayatın yorgunluğu ve yoğunluğu, stres ve genel psikolojik konularda hafta içi her gün, mesai saatlerinde, faaliyet gösterecek olan Aile ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi Sorumlusu Psikolog ve Aile Danışmanı Melek Can, sorunları çözüme kavuşturmak için gerekli destekleri sunacaklarını belirtti.

Can, “Psikolojik anlamda kendisini sıkıntılı hisseden ve daha sorunsuz bir yaşam sürmek isteyenlere destek veriyoruz.  Yetişkinlere yönelik başlıca hizmetlerimiz arasında; stres, öfke kontrolü, evlilik problemleri, ve aile içi problemler yer alıyor. Gençlerde; ergenlik problemleri, sınav kaygısı, aile içi sorunları ele alıyoruz. Çocuklarda ise; aile içi sorunlar, uyum ve davranış problemleri gibi sıkıntılar ön plana çıkıyor. Bu tip sorunları olan ve destek almak isteyen herkese kapımız açık. Hiçbir ücret talep etmeden elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da, söz konusu hizmeti sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşa sunmaya başladıklarını söyledi. Cahan, “Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz aile ve psikolojik danışmanlık merkezimiz, hemşehrilerimize ücretsiz olarak hizmet veriyor. Kültürümüzde ailenin önemi çok büyüktür. Bu nedenle aile kavramının korunması ve bireylerin yaşadığı sorunların çözüme kavuşması için merkezimizi kurduk. Öncelikli hedeflerimizin arasında mutlu, huzurlu ve refah seviyesinin yüksek olduğu bir Uşak’ı inşa etmek var. Bu doğrultuda çalışmalarımız aralıksız sürecek” dedi.

Öte yandan Uşak Belediyesi’nin vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verdiği Aile ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nden yararlanmak isteyenler ALO (0276) 227 51 63 / 619 numaralı çağrı merkezinden bilgi ve randevu alabilirler.

Son Düzenlemeler: 19 Nisan, 2017
İlgili İçerikler: ​Uşak Mutlu Kentler Ligi'nde 9'uncu Sırada Yer Aldı Uşak Belediyesi, Yazın Kötü Kokuya Neden Olan Konteynırları Değiştiriyor Başkan Cahan, 3. Lig'e Çıkan Utaş Uşakspor'u Onurlandırdı Belediye Başkan Yardımcısı Korkmaz, Çalışma Hayatına Uşak Üniversitesi'nde Devam Edecek Uşak'ta 8'inci Yaren Gecesi Yoğun Bir Katılımla Yapıldı Gecenin Karanlığı UTAŞ Uşakspor'la Aydınlandı Uşak Belediyesi Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Etkinlikler Düzenledi Uşak Belediyesi 2. Çocuk Festivali Başladı UTAŞ Uşakspor, Alnının Akıyla Adını 3'üncü Lig'e Yazdırdı Başkan Nurullah Cahan, Doğup Büyüdüğü Köye Destek Verdi
uşak uşak belediyesi nurullah cahan psikolog destek