Uşak Belediyesi'nden Ücretsiz 'Psikolojik' Destek

19-04-2017

Uşak Belediyesi’nden Ücretsiz ‘Psikolojik’ Destek

Uşak Belediyesi Aile ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi Uşak’lılara ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti veriyor. Atatürk Kültür Merkezi’nde, Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Aile ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi, her yaş grubuna, ücretsiz olarak destek sağlıyor.

Günlük hayatın yorgunluğu ve yoğunluğu, stres ve genel psikolojik konularda hafta içi her gün, mesai saatlerinde, faaliyet gösterecek olan Aile ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi Sorumlusu Psikolog ve Aile Danışmanı Melek Can, sorunları çözüme kavuşturmak için gerekli destekleri sunacaklarını belirtti.

Can, “Psikolojik anlamda kendisini sıkıntılı hisseden ve daha sorunsuz bir yaşam sürmek isteyenlere destek veriyoruz.  Yetişkinlere yönelik başlıca hizmetlerimiz arasında; stres, öfke kontrolü, evlilik problemleri, ve aile içi problemler yer alıyor. Gençlerde; ergenlik problemleri, sınav kaygısı, aile içi sorunları ele alıyoruz. Çocuklarda ise; aile içi sorunlar, uyum ve davranış problemleri gibi sıkıntılar ön plana çıkıyor. Bu tip sorunları olan ve destek almak isteyen herkese kapımız açık. Hiçbir ücret talep etmeden elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da, söz konusu hizmeti sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşa sunmaya başladıklarını söyledi. Cahan, “Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz aile ve psikolojik danışmanlık merkezimiz, hemşehrilerimize ücretsiz olarak hizmet veriyor. Kültürümüzde ailenin önemi çok büyüktür. Bu nedenle aile kavramının korunması ve bireylerin yaşadığı sorunların çözüme kavuşması için merkezimizi kurduk. Öncelikli hedeflerimizin arasında mutlu, huzurlu ve refah seviyesinin yüksek olduğu bir Uşak’ı inşa etmek var. Bu doğrultuda çalışmalarımız aralıksız sürecek” dedi.

Öte yandan Uşak Belediyesi’nin vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verdiği Aile ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nden yararlanmak isteyenler ALO (0276) 227 51 63 / 619 numaralı çağrı merkezinden bilgi ve randevu alabilirler.

Son Düzenlemeler: 19 Nisan, 2017
İlgili İçerikler: Uşak'ta Gaziler Günü düzenlenen etkinliklerle kutlandı UŞAK BELEDİYESİNDEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE GELİŞEN UŞAK VURGUSU AHİLİK HAFTASINDA UŞAK'LI ESNAFLAR UNUTULMADI Uşak Belediyesi'nin Spora Yaptığı Yatırım Sokağa Taştı SABAH GAZETESİ YAZARLARI UŞAK'A HAYRAN KALDI EGE KURTULUŞ KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI AÇILIŞI UŞAK'TA YAPILDI Utaş Uşakspor Yeniden 2.Lig'de FOTOĞRAFLARLA UŞAK TARİHİNE YOLCULUK Uşak Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Gençlik Merkezi Halkın Hizmetinde
uşak uşak belediyesi nurullah cahan psikolog destek