​Uşak Belediyesi'nden Yaşlılara Unutulmaz Bir Gün

22-03-2016

Uşak Belediyesi’nden Yaşlılara Unutulmaz Bir Gün

Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaşlıları her zaman önemsediklerini ifade ederken, “Büyüklerimiz bizlerin her zaman başının tacı olacak” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi Yaşlılar Haftası nedeniyle bir düzü etkinlik düzenledi. Haftanın önemine binaen kentte çeşitli mahalle ve köylerden yaşlıların katılımıyla Ulubey Kanyonları, Dokur Evi, kent Tarihi Müzesi gibi tarihi, kültürel ve doğa alanları gezdirildi. Daha sonra Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Başkan Nurullah Cahan’ın katılımıyla bir yemek düzenlendi. Yemeğe Başkan Cahan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Işıl Akgün, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli ve üniversiteden gönüllü gençler katıldı.

Büyüklerimizin duası her zaman değerlidir

Yemekte açılış konuşmasını yapan Başkan Nurullah Cahan, “Yaşlılarımızı her zaman hatırlayıp, onların gönüllerini alıyoruz” dedi. Haftaya özel programlarla yaşlıların yine gönüllerini aldıklarını ileten Cahan, “Bu hafta Yaşlılar Haftası olması nedeniyle bizler için çok önemlidir. Bu özel haftada yaşlılarımıza yakışan etkinlikler tertip ettik. Öncelikle çeşitli mahalle ve köylerden yaşlılarımızı kentimizin doğa ve kültür yerlerini gezdirdik. Şimdi de yaşlılarımız ile aynı sofrada olmaktan onur duyuyoruz. Bizler yaşlılarımızın dualarını önemsiyoruz. Özellikle son zamanlarda devletimiz ve milletimiz yaşlılarımızın dualarını bekliyor. Bu nedenle şehitlerimizin ruhlarına ve vatanın bölünmez bütünlüğüne büyüklerimizin dualarını istiyoruz. Bizler inanıyoruz ki yaşlılarımızın da dualarıyla ülkemizi kimse asla bölemeyecek” dedi.

Etkinlikte üniversiteden gönüllü öğrencilerinin olmasına da atıfta bulunan Cahan, “Bugün üniversiteden genç kardeşlerimiz de etkinliğimizde yer aldılar Bizim milletimizin en güzel özelliklerinden birisi de yaşlılara verdiği değerdir” şeklinde konuştu

Yaşlı dostu projelerimiz sürüyor

Yaşlılar ile ilgili projelere devam ettiklerini kaydeden Cahan, “Yaşlılarımız her zaman bizler için önemli olmuştur. Biz de bu öneme istinaden yaşlılarımızla ilgili çalışma yapıyoruz. Onların evlerini temizliyor ve hasarlı evlerini tamir ediyoruz. Ev ziyaretleriyle hal ve hatırlarını soruyoruz. Bundan sonra da Uşak Belediyesi olarak yaşlılarımızın yanında olacağız” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: Hesna Öğünür Eşe Güngör Eşe Güneş Tuncay Gündüz Bahadır Uygun Merkez Eskigüney Köyü'nden Hatice Değirmenci 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı Gülser Akgün
uşak belediyesi nurullah cahan yemek marka şehir yaşlılar haftası gezi