UŞAK BELEDİYESİ'NİN DESTEĞİYLE İKİ ESNAF ODASINA KONYA VE İZMİR TURU

9-10-2018

Uşak Belediyesi’nin başlattığı “Türkiye’yi tanıma” seferberliği tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda iki oda daha Uşak’tan uğurlandı.

Uşak Belediyesi şehrin sosyal hayatına dokunmaya, esnaflara Türkiye’nin güzelliklerini tanıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belediye tarafından Uşak Aşçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Konya turuna, Fotoğraf Sanatkârları Odası ise Kuşadası ve İzmir turuna gönderildi.

Hem sosyal hayata canlılık katan hem de esnaflar arasındaki dayanışmayı güçlendiren turlarla Uşaklılara önemli bir hizmet sunan Uşak Belediyesi 6 otobüs ve toplamda 258 kişiyi uğurladı. Oda üyeleri ve aileleri Uşak Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Ünal tarafından yolcu edildi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın selamını ileten ve hayırlı yolculuklar temennisinde bulunan Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, “4 buçuk yıldır Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan görevde ve kültür turları sürekli olarak devam ediyor. Çanakkale, Kapadokya, Konya gibi çeşitli bölgelerimize kültür turları yapıyoruz. Bütün sivil toplum kuruluşlarımızı ve derneklerimizi uğurluyoruz. Oda mensuplarımızın memnun olduğunu görmek bizler için yeterli.İnşAllah bundan sonraki dönemde de Belediye Başkanımız görevini sürdürecektir ve bu çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.

PARLAS: BAŞKANIMIZ VAR OLDUKÇA GEZİLER SÜRECEKTİR

Aşçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Şeref Parlas ise, gezi nedeniyle Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a ve teşrifleri için Başkan Yardımcısı İsmail Ünal’a teşekkürlerini iletti. Kültürel gezilerle oda üyelerini kaynaştırmayı hedeflediklerini belirten Parlas, “Başımızda Belediye Başkanımız Nurullah Cahan var oldukça bu gezilerin devam edeceğine inanıyorum.” açıklamasında bulundu.

Daha önce Çanakkale gezisi yapıldığını dile getiren Uşak Fotoğraf Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Ömer Önal, “Bize bu turları sağlayan Nurullah Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Şirince, Selçuk, Kuşadası, Davutlar, Güzelçam ve Milli Park’a gideceğiz. Anlamlı bir gezi olacak.” diye konuştu.

Aileleriyle birlikte yola çıkan esnaflarsa geziler nedeniyle memnun olduklarını kaydetti. Esnaflar Uşak Belediyesi’nin odalarla daima dayanışma içinde olduğunu vurguladılar.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu İçin Yeni Alan Tahsis Etti Uşak Belediyesi'nden Elmalıdere Mezarlığı'na Genişletme Kararı UŞAK AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE KALKINMAYA DEVAM EDECEK Esnaf Odalarından Başkan Cahan'a Özel Teşekkür UTAŞ UŞAKSPOR BAŞKAN CAHAN'DAN ALDIĞI MORALLE MAÇA HAZIR UTAŞ EKİPLERİNİN HUMMALI ÇALIŞMASIYLA UŞAK KAR KIŞA TESLİM OLMADI UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜREL MİRASLARINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR UŞAK'TA EL EMEĞİ GÖZNURU ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI ŞEHİT MUHSİN YAZICIOĞLU UŞAK'TA UNUTULMADI UŞAK ESNAF ve SANATKÂRLAR ODALARI BAŞKANLARI'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan gezi esnaf odası izmir tur konya