Uşak Ulusal Basının İlgi Odağı Oldu

16-05-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’a yapılan projelerle ulusal basının ilgi odağı oldu. Başkan Nurullah Cahan, bir günde iki ulusal kanalda Uşak’taki hizmetleri anlattı.

Uşak 2014 yılından bu yana Türkiye’ye örnek projelere ev sahipliği yapıyor. Sık sık ulusal basında da yer alan ve ödüller kazandıran projeler ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Türkiye’nin sanayi alanından konut ve ticari alana dönüşümünün ilk örneği olan 450 Milyonluk Kentsel Yenileme Projesi, 110 bin metrekare alanı kapsayan ve şehrin merkezinde yapımına başlanan Kent Park Projesi ve köprülü kavşaklar gibi çeşitli projeler TV Net ve TGRT Haber ekranlarında konuşuldu. Kentin kazanımlarını anlatan ve şehirde çığır açan hizmetlerin olumlu geri dönüşlerini paylaşan Başkan Nurullah Cahan, TV Net ve TGRT Haber ekranlarında soruları yanıtladı.

Uşak’ın 4 yıl gibi kısa bir zaman diliminde çok farklı bir noktaya geldiğini, spordan, kültür ve sanat etkinliklerine, alt yapıdan üst yapıya kadar her alanda önemli bir değişim yaşadığını kaydeden Başkan Cahan, UTAŞ Uşakspor’un iki yılda iki kupa alarak ikinci lige çıktığını anımsattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakan Binali Yıldırım’ın ve Bakanlıkların destekleriyle özel projelerin, ihtiyaç analizi sonrası birer birer hayata geçirildiğini söyledi.

Belediye iştiraki UTAŞ ile hizmetin bürokrasi engeline takılmadan hızlı bir şekilde yürütüldüğünü kaydederek her alanda gelişim sağlandığını ifade etti.

Vatandaşla birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerin yürütüldüğünü bildiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Büyüyen, gelişen ve daha güçlü bir Türkiye’de durmak yok, çalışmaya, hizmet üretmeye devam. Kalkınma hamlesi yerelde de en iyi şekilde hayata geçiriliyor. Tüm vatandaşlarımıza Uşak’ın sevgi ve saygılarını sunuyoruz.” açıklamalarında bulundu.

İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK Uşak Merkez Eşme İlçesi'nden ​Halil Çoban
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ulusal basın tgrt tv net