Uşak'ın Güzellikleri Tüm Dünyaya Tanıtılacak

24-01-2017

Uşak’ın Güzellikleri Tüm Dünyaya Tanıtılacak

Turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası EMITT Turizm Fuarı, 26 - 29 Ocak 2017'de TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Uşak Belediyesi Türkiye, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük ve en önemli uluslararası turizm fuarı olan 2017 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) hazır.  İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında düzenlenecek olan EMITT Fuarı 21. kez kapılarını ziyaretçilerine açacak. Dünyanın ilk beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT Fuarı 80 ülkeden 5.000 firma ve markayı bir araya getirecek.

İlimiz, Uşak Valiliği, Uşak Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün temsil edeceği fuarda 12. Salon A-1210 no.lu stantta görücüye çıkacak. Şehrimizin sembol değerleri ile turistik güzelliklerine ait görseller; Karun Hazineleri, tarihi ve turistik bölgeleri, Uşak halısı, ata yadigârı cirit, termal faaliyetler ve yöresel lezzetler sergilenecek olup, ziyaretçilere yöresel ürünlerimizden ikramlar yapılacak. Ayrıca Uşak Belediyesi hizmetlerinin anlatıldığı tanıtım bilgilendirmesi yapılacak.

EMITT fuarına katılımın Uşak'ın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan konu ile ilgili olarak; “Uşak Belediyesi olarak son yıllarda şehrimizin tanıtımı ve sahip olduğu turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi için yerel, ulusal ve uluslararası birçok organizasyonda yer alıyoruz. Fuarlar değerlerimizin ön plana çıkması için iyi bir fırsattır. Bizlerde bu fırsatı iyi değerlendirip şehrimizin tüm güzelliklerini dünyaya tanıtmak istiyoruz. İlimizin tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımının yapılacağı fuarda bende olacağım. Standımıza tüm ziyaretçileri bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

İlgili İçerikler: GERÇEK SEVGİ TÜM ENGELLERİ AŞTI Ferat Tümer Şaban Tümer Fatma Hanım Tümer TÜM UŞAK'IN SAHİP ÇIKTIĞI O PROJEDE İLK KAZMA VURULDU Melek Tümtürk Sadet Tümer Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor! Fazile Tümer Ramazan Tümer
uşak uşak belediyesi nurullah cahan istanbul uşak halısı EMITT fuar uşak tarhanası