Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Görevine Başladı

4-07-2017

Yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Uşak Valiliği görevine atanan Sincan Eski Kaymakamı Salim Demir, görevine başladı.

Uşak Valiliği önünde gerçekleştirilen karşılama töreninde protokolle selamlaşan Uşak'ın yeni Valisi Salim Demir'e minikler tarafından çiçek takdim edildi.

Yaklaşık 25 yıldır çeşitli illerde ve ilçelerde kaymakamlık, vali yardımcılığı gibi görevleri üstlenen Vali Salim Demir'i karşılama töreninde, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Nedim Selbisu, vali yardımcıları, kaymakamlar ve daire müdürleri yer aldı.

Sincan Kaymakamlığından Uşak Valiliği görevine atanan Uşak'ın yeni Valisi Salim Demir karşılama töreninin ardından Valilik Binası'nda düzenlenen basın toplantısında ilk açıklamasını yaptı.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Vali Salim Demir, "Ege'nin incisi, köklü bir vilayet geleneğine sahip, huzur şehri, aşıklar diyarı Uşak vilayetinde vali olarak devletime ve milletime hizmet etmenin bahtiyarlığını yaşıyorum. Bu bahtiyarlıkla birlikte, hizmetlerimize artan bir çalışma temposuyla, sizlerle birlikte devam edeceğiz." dedi.

Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşma sürecinde tüm devlet kurumlarıyla, mahalli idarelerle, üniversiteyle, sivil toplum ve meslek kuruluşlarıyla, özel sektör ve medyayla birlikte, iş birliği, güç birliği ve gönül birliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.

Her sektörde bayrağı daha da ileriye taşımak için çalışma yapılacağını kaydeden Vali Demir, "Uşak'a hizmette vatandaşlarımıza makamımız ve gönlümüz her zaman açıktır." diye konuştu.

BU ŞEHİR BİRLİKTELİKTEN GÜÇ BULACAK

Uşak'ın yeni Valisi Salim Demir'e yeni görevi için iyi dileklerini ileten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehrin birlik ve beraberlikle güç kazanacağı değerlendirmesinde bulundu.

Uşak için çok önemli çalışmaların yapıldığını ve yeni projelerin de hayata geçirildiğini hatırlatan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Bu güne kadar yaptığımız çeşitli çalışmalarla şehrimize daha iyi bir düzen getirmeyi hedefledik. Sorunların çözümünün yanı sıra, ek hizmet, fazladan çalışma prensibi ile şehrimize hep bir fazlasını kazandırmayı hedefledik. Bu anlamda Sayın Valimizle birlikte güzel hizmetleri ortaya koymaya, şehrimize, ülkemize değer katacak çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Başkan Cahan, büyük Türkiye hedefleri çerçevesinde projelerin artarak devam ettirildiğini ifade etti.

İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET Arzı Özdemir Naile Demirel YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR Levent Demir Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir Osman Demirci Münevver Kandemir Galip Özdemir UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan uşak valiliği salim demir