UŞAKLI DİYABETLİLERİN MOTİVASYON GEZİSİNE BELEDİYE DESTEĞİ

5-10-2018

Okulların açılmasıyla Uşak’taki diyabetli çocuklar, Uşak Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen motivasyon gezisinde enerji topladı. Geziye diyabetli öğrencilerin yanı sıra aileler de katıldı.

Yılın farklı zamanlarında ekip olarak çeşitli etkinliklere imza atan Uşak Diyabetliler Derneği, hem diyabetlilere hem de ailelerine motivasyon olması açısından Uşak’ın tarihi yerlerine bir gezi düzenledi. Uşak Belediyesi’nin araç tahsis edip kumanya desteğinde bulunduğu ve bir de rehber sağladığı grubun ilk durağı Ulubey’deki Blandus  antik şehri oldu. Uşak Belediyesi Kent Tarihi Müzesi yetkilisi Cengiz Doğan’ın rehberliğinde tarihi mirasımız hakkında bilgiler alan grup daha sonra dünyanın en büyük ikinci kanyonunu olan Ulubey Kanyonu’nu gezdi.  Ulubey turunun ardından Karahallı’ya geçip Clandıras su kemerini ziyaret eden grup Avgan Belediyesi’nin davetiyle burada düzenlenen yörük şenliğine katıldı.  Şenliğin ardından Uşak’a hareket eden dernek üyeleri ve aileleri, Kent Tarihi Müzesine geçerek Uşak kültürüne dair değerleri yerinde görüp bilgiler aldılar.

Bozer: “Diyabet bir hastalık değil yaşam biçimidir”

Uşak Diyabetliler Derneği Başkanı Sercan Bozer geziyle ilgili yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’ın destekleriyle diyabet hastası çocuklar ve ailelerimiz tarihi yerlerimizi gezerek, yerinde öğrenerek enerji buldu. Moral motivasyon açısından düzenlediğimiz bu tür etkinliklerde başkanımız yardımlarını hiç bir zaman bizden esirgemedi. Diyabet bir hastalık değil yaşam biçimidir. Bu yaşam biçimini çok iyi anlayan ve bizlere destek olan Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a Uşak Diyabetliler Derneği yönetimi adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen turla dolu dolu bir gün geçiren Diyabetliler Derneği Üyeleri ve aileleri de, etkinlikte büyük pay sahibi olan Uşak Belediyesi’ne ve Başkan Cahan’a teşekkürlerini iletti.

Son Düzenlemeler: 05 Ekim, 2018
İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Engelli Kızın Hayaline Ev Sahipliği Yaptı Uşak Belediyesi'nden Atlı Cirit Spor Kulüplerine Destekler Devam Ediyor 07.12.2018 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 06.12.2018 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 04.12.2018 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 03.12.2018 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 05.12.2018 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 12 YILLIK HASRET SONA ERDİ. 'O YOL' ARTIK UŞAKLILARIN HİZMETİNDE ASIRLIK SANAT MİRASLARI UŞAK BELEDİYESİNE EMANET UŞAK BELEDİYESİ KÜÇÜKLER İÇME SUYU ARITMA TESİSİ AVRUPALI MİSAFİRLERDEN TAM NOT ALDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan gezi diyabet motivasyon