Uşakspor Forması Kazanan Asker Formasını Başkan Cahan'dan Aldı

13-11-2017

Fırat Kalkanı Harekatı sırasında Uşak Belediyesi’nin Twitter’dan düzenlediği forma çekilişine katılan Uşak’lı Türk Askeri Uzaman Çavuş Recep Biçer kazandığı formayı Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın elinden aldı.

Başkanlık makamına eşi ile birlikte gelen Recep Biçer, Başkan Nurullah Cahan’la sohbet etti. Sınır ötesinde verilen mücadelenin önemine vurgu yapan Başkan Cahan tüm güvenlik güçlerine kutsal vazifelerinde kolaylık dilerken, Uzman Çavuş Biçer’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Görevi esnasında çekilişe katıldığını ve ödülü kendisinin kazandığını öğrendiğinde çok mutlu olduğunu ifade eden Recep Biçer, “Belediyemizin düzenlediği çekilişe Suriye’de Fırat Kalkanı operasyonunda görev yaparken Twitter üzerinden katıldım. Ödülü benim kazandığım belli olduğunda çok sevindim. Sağolsun Belediye Başkanımızda beni ve eşimi makamında ağırladı ve kazanmış olduğum formayı kendileri teslim etti. Başkanımıza ve belediyemize ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu tür çekiliş ve yarışmalarla şehrin takımlarının en büyük destekçileri aşigolara hediyeler verdiklerine değinen Başkan Nurullah Cahan, “Şehrimizi hem futbolda hem basketbolda sporun başkenti yapmaya adayız. Bu kapsamda iki takımımızın tanıtımı noktasında çeşitli etkinlikler yapıyoruz. UTAŞ Uşakspor Futbol Takımımızın formasını Twitter üzerinden yaptığımız çekilişle bir taraftarımıza hediye edelim istedik. Yaptığımız çekiliş sonucunda da Suriye’de Fırat Kalkanı operasyonunda görev yapan askerimiz Recep kardeşimiz bu formayı kazandı. Kendisi de zaten Uşak’lı ve şehrimizdeler, bizde belediyemizde misafirimizi ağırlamak istedik” ifadesini kullandı.

Başkan Cahan takımların liglerinde en iyi sıralamayı alması adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyleyerek “Dünya’nın neresinde olursa olsun şehrimizin takımlarına destek olan, yüreği bu spor kulüplerimizle çırpan ve daima takımımızın yanında olan sevgili taraftarlarımız aşigolara sonsuz teşekkür ediyoruz. İnşallah hep birlikte el ele vereceğiz ve hem futbolda hem de basketbolda takımlarımızı en üst sıralarda bitirmesine yardımcı olacağız. Sportif bir Uşak için taşın altına elimizi daima koyacağız. Desteklerinden ve ilgi, alakasından dolayı kardeşimize çok teşekkür ediyorum” sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Uşak her açıdan kalkındı ve büyüdü" Başkan Cahan Dolandırıcılara Karşı Uyardı Başkan Cahan'dan Yalçın'a Ziyaret Başkan Nurullah Cahan Basınla Buluştu Başkan Cahan Kültür Elçilerine Sahip Çıktı Başkan Cahan Tarhanaya Sahip Çıktı Rektör Savaş'tan Başkan Cahan'a Ziyaret UTAŞ Uşakspor Sahada Tarih Yazıyor Belediye Başkanı Nurullah Cahan Engelli Öğrencilerle Buluştu Zabıta Ekiplerinden Engel Kaldıran Eğitim
uşak uşak belediyesi nurullah cahan UTAŞ Uşakspor çekiliş forma asker