Uşak'ta 5 bin kişilik aşure dağıtıldı

24-10-2017

Uşak Belediyesi muharrem ayı nedeniyle Tiritoğlu Parkı'nda 5 bin kişilik aşure dağıtımı yaptı.

Uşak Belediyesi şehir genelinde yürüttüğü çalışmaların yanı sıra önemli gün ve haftaları da aksatmıyor. Bu kapsamda belediye tarafından kurulan kent merkezindeki stantta aşure dağıtım etkinliği düzenledi.

Aşure dağıtım etkinliğine yoğun ilgi gösteren Uşaklılara eşi Halime Cahan ve kızı Zeynep ile birlikte aşure ikramında bulunan Başkan Cahan, aynı sofraya oturmak ve aynı lokmayı paylaşmak adına bu tip faaliyetlere önem verdiklerini belirtti.

Alanda bulunan vatandaşlarla dertleşen ve sorunlarını dinleyen Başkan Cahan, "Milli ve manevi günlerimizde birlik ve beraberlik ruhumuz en üst noktalara çıkıyor. Burada da halkımızın yoğun bir ilgisi oldu. Onlarla bir olmak, gönül gönüle vermek bizleri ayrıca mutlu etti. Her görüşten insanımızla, her düşünceden vatandaşımızla bir ve beraberiz." açıklamalarında bulundu.

Zor dönemlerden geçildiğine vurgu yapan Başkan Cahan, "Rabbim bir daha ümmetimizi böyle fitnelere maruz bırakmasın. Birlik ve beraberliğimiz, kardeşlik ve dostluğumuz daim olsun." dedi.

Aşure günü dolayısıyla kent merkezinde yapılan etkinliğe Belediye Başkanı Nurullah Cahan ile birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Ufuk Uğur ile Hakan Uludağ, Belediye Meclis üyeleri ve daire müdürleri katıldı.

Son Düzenlemeler: 24 Ekim, 2017
İlgili İçerikler: UŞAK'TA İKİ PROJENİN RESMİ AÇILIŞI YAPILDI UŞAK'TAKİ YAĞIŞLAR MECLİS GÜNDEMİNDE KONUŞULDU ÇARŞI UŞAK'TA ÇALIŞMALAR HIZ KAZANIYOR UŞAK'TAN BESNİ'YE GÖNÜL BULUŞMASI UŞAK'TA CİRİTLER DEPREMZEDELER İÇİN ATILDI UŞAK'TA DEZAVANTAJLI ÇOCUKLAR SPOR İÇİN BİR ARAYA GELDİ Uşak'ta Oğuzhan Koç Rüzgarı Esti Gelin Helvası Gülümsetti UŞAK'TA KURTULUŞUN 100. YILI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE TAÇLANDI UŞAK'TA KURTULUŞ COŞKUSU TÜRKİYE'NİN BİR İLKİ DAHA UŞAK'TA YAPILDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan tiritoğlu aşure ikram