​Uşak'ta Kültür ve Sanat Dolu Bir Hafta

9-02-2015

Uşak’ta Kültür ve Sanat Dolu Bir Hafta

Uşak Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde iki önemli etkinliğe daha imza atacak. Etkinlikler kapsamında 11 Şubat 2015 Çarşamba günü Araştırmacı Yazar Talha Uğurluel “2. Abdülhamit Han ve Dehanın İzleri” konulu konferans verecek. 12 Şubat 2015 Perşembe günü ise Uşak Belediyesi Türk Müziği Topluluğu Yeşilçam Şarkıları konseri ile nostaljik bir gece yaşatacak.

İki önemli etkinlik

Uşak Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerine dolu dizgin devam ediyor. Etkinlikler Talha Uğurluel’in konferansı ve Yeşilçam müzikleri konseri ile sürecek. Uşak’ta kültürün ve sanatın belediyesi olmak adına çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Birimlerimiz ilimize fayda sağlayacak etkinlikleri için çalışmalarını sürdürüyor” dedi. Kentte iki önemli etkinliğin olduğu bir haftaya girdiklerini aktaran Cahan, “Bu hafta ilimize kültür programları açısından önemli bir hafta yaşatacağız. Kentimizde2. Abdülhamit Han’ın ölüm yıldönümü nedeni ile tarih dolu bir konferans ile geçmişimizde bizlere güzel anılar bırakan Türk filmlerimizin anılarını yaşayacağız. İki güzel etkinlik ücretsiz olup vatandaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Beklentileri karşılayan programlar

Yapılan bütün kültür sanat organizasyonlarının Uşak halkının beklentileri göz önüne alınarak hazırlandığını bildiren Cahan, bu nedenle etkinliklerde nokta atışı denilebilecek çalışmalar yaptıklarını anlattı.

Belediyenin bundan sonra da aynı özenle kentte kültüre ve sanata etki edeceğini kaydeden Cahan şunları söyledi: “Uşak’ta kentimizin her anlamda beklentilerini önemseyen bir yapıdayız. Başından bu yana ortak aklın yürütüleceği bir şehir olacağımızı belirtmiştik. Şimdi kültür ve sanat ile yapacağımı çalışmalarda da bu düşünce ile hareket ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de sürekli aynı yapıda çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

2015 yılı etkinlikler ile dolu geçecek

2015 yılı programları hakkında bilgi veren Başkan Cahan, her anlamı ile kültür ve sanatla dopdolu ı bir yıl yaşayacaklarını söyledi. Cahan, “Bulunduğumuz yılın kültür ve sanatta dolu dolu geçmesi için çalışmalarımızı yaptık. bu yıl her kesimden herkesin seveceği programlar olacak. Ayrıca yerel sanatçılarımız da etkinliklerimizde aktif bir şekilde yer alacak. Bu sayede yerel sanatçılarımızın gelişimini teşvik etmiş olacağız”

Son Düzenlemeler: 09 ubat, 2015