UTAŞ Uşakspor Sahada Tarih Yazıyor

11-12-2017

Uşak Belediyesi’nin destekleriyle geçtiğimiz yıl atağa geçen ve sezonu şampiyon olarak tamamlayan 3. Lig ekiplerinden UTAŞ Uşakspor grubundaki liderliğini sürdürüyor. Uşak ekibi konuk takım Aydınspor 1923’ü 2-0 mağlup ederek 3 puanı alan taraf oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden, 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle liderliğini sürdüren kırmızı siyahlı Uşak ekibi sezonun 16. haftasında Aydınspor 1923’ü konuk etti. Uşak 1 Eylül Stadında oynanan, olumsuz havaya rağmen yoğun bir seyirci desteğini arkasına alan Uşakspor 47'nci dakikada Levent ve 51'inci dakikada Nurettin’in bulduğu gollerle 2-0’lık galibiyetin sahibi oldu.

UTAŞ Uşakspor taraftarı maç öncesi kırmızı siyahlı pankartlarla ortaya çıkarttığı Koreografiyle görsel bir şölene imza attı. Dünya gündemine oturan skandal ABD kararına yönelik bu hafta iki takım oyuncuları da “Kudüs kırmızı çizgimizdir” yazılı bir pankartla sahaya çıktılar. UTAŞ Uşakspor’lu oyuncular maçın ardından galibiyet coşkusunu dombra müziğiyle tribünleri selamlayarak yaşadılar.

Son 6 maçtır yenilmezlik serüvenini sürdüren UTAŞ Uşakspor aldığı galibiyetle puanını 34’e çıkartarak en yakın rakipleriyle arasındaki puan farkını 5’e yükseltmiş oldu.

Sezon arası öncesi çıkacağı Arsinspor deplasmanından da galibiyet elde etmek istediklerini belirten takımın Teknik Direktörü Hakan Şapçı bu haftaki maçın çok iyi geçtiğini söyledi.

Şapçı, “İkinci yarıda bulduğumuz iki golle maçı güzel bir sonuçla tamamladık. Şu an arkamızdaki 3 takımla aramızda 5 puan fark oldu. Bu önemli bir avantaj ve İnşallah haftaya Arsin deplasmanında almayı hedeflediğimiz galibiyetle bu farkı koruyarak ikinci yarıya avantajlı başlamak istiyoruz.” dedi. İkinci yarıda da iyi bir mücadeleyle sahada olmayı istediklerini belirten Hakan Şapçı sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmayı istediklerini belirtti.

Birlik İçinde Şampiyonluğa Yürüyeceğiz

Takımının şehirdeki tüm maçlarında yanında olan ve bugün de yalnız bırakmayan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan şampiyonluk yolunda sağlam adımların atıldığını kaydetti. Olumsuz hava koşullarına rağmen seyircinin stadı doldurduğunu ifade eden Başkan Nurullah Cahan, “Takımımız ve taraftarımız tam bir bütünlük içerisinde. 90 dakika boyunca tezahürat eksik olmadı. Uşak olarak ligdeki yolumuzda emin adımlarla ilerleyişimiz sürüyor. İnşallah sezonu şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir sonuca ulaşacağız.” diye konuştu. Başkan Cahan kulüp yöneticilerini ve futbolcuları tebrik ettiklerini dile getirdi.

Sezondaki en iyi futbolun oynandığına değinen Kulüp Başkanı Ali Rıza Çümen ise oyun kalitesinin artarak devam edeceğini ifade ederek son maça kadar seyirci desteğinin önemine vurgu yaptı.

Maçta takımı yalnız bırakmayan Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur, futbol adına yapılabilecek her şeyin yapıldığını ve oyun kalitesinin her geçen maçta arttığını aktardı.

Son Düzenlemeler: 11 Aralk, 2017
İlgili İçerikler: 06-03-2024 TARİH VE 77-78 SAYILI BMK 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 06-03-2024 TARİH VE 79 SAYILI BMK 06-03-2024 TARİH VE 75-76 SAYILI BMK 06-03-2024 TARİH VE 80 SAYILI BMK 06-03-2024 TARİH VE 74 SAYILI BMK 07-02-2024 TARİH VE 39-40 SAYILI BMK 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 07-02-2024 TARİH VE 59 SAYILI BMK 07-02-2024 TARİH VE 60 SAYILI BMK
uşak uşak belediyesi nurullah cahan UTAŞ Uşakspor galibiyet aydın 1923 lider