UTAŞ'ın Faaliyetleri Cumhurbaşkanımız Tarafından Ödüllendiriliyor

2065
13-09-2017

2014'te Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın göreve gelmesiyle faaliyetlerine büyük hız verip, çalışan sayısını 35'ten 900'e, ekonomik büyüklüğünü ise yıllık 1 milyon TL'den 110 milyon TL'ye çıkarıp Uşak'ın yerel ekonomisine büyük katkı sağlayan UTAŞ'a büyük onur.

Uşak Belediyesi, UTAŞ'ın faaliyetleriyle katıldığı ve AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen "Yerel Yönetimlerin Şehir Ekonomilerine Katkıları" isimli Proje Yarışmasında dereceye girip ödül almaya hak kazandı.

Ödülü belediyemiz adına Belediye Başkanımız Nurullah Cahan bugün Ankara'da düzenlenecek törende bizzat Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan alacak.

Ödül töreni için Ankara'ya hareket etmeden konuşan Başkan Cahan "Bu güzel müjdeyi hemşehrilerilerimin önce benden duymalarını istedim, bu onur hepimizin yani bize güvenini eksik etmeyen tüm Uşak halkının. Ayrıca gecesini gündüzüne katıp memleketimizi modern bir şehire dönüştürmek için çalışan başta Belediye ve UTAŞ yönetimi olmak üzere tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

İlgili İçerikler: ​Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliğinin yürürlülük tarihi 31 Mar
uşak uşak belediyesi nurullah cahan cumhurbaşkanı Utaş recep tayyip erdoğan