Vali Demir'den Başkan Cahan'a İade-i Ziyaret

24-07-2017

Uşak Valisi Salim Demir, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a iade-i ziyarette bulundu.

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Sincan Kaymakamlığı'ndan Uşak Valiliği görevine atanan Vali Salim Demir, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a iade-i ziyarette bulundu.

Vali Demir'i Uşak Belediyesi hizmet binası önünde karşılayan Başkan Nurullah Cahan, ziyaret nedeniyle Vali Salim Demir'e teşekkürlerini iletti.

Başkan Cahan, makam odasında gerçekleştirilen basın toplantısında kurumlar arası iş birliğine vurgu yaptı.

Güzel işler için birlikte çalışmanın önemine değinen Başkan Nurullah Cahan, "Valiliğimiz ve İl Özel İdaremiz ile el ele vererek daha güzel bir Uşak'ı inşa edeceğiz. Biz Sayın Valimize iadeyi ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Uşak Belediyesi ile her sektörde birlikte çalışacaklarını taahhüt ettiklerini anımsatan Uşak Valisi Salim Demir, "Uşak ortak paydasında, Uşak'ın geleceği için, Uşak'a kalıcı hizmetler sunmak için el birliğiyle, gönül birliğiyle, iş birliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu kapsamda belediyemizin daha önceki hizmetlerinin güzelliği bizleri mutlu etti. Bundan sonra da Uşak için ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmaya talibiz." diye konuştu.

"BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR, GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ"

Uşak'ın Ege'nin incisi olduğuna inandıklarını dile getiren Vali Demir, devralınan bayrağı ileriye taşıyacaklarını belirtti.

Vali Demir konuşmasına şöyle devam etti:

"İnanmak bitirmenin yarısıdır. Azimle, gayretle, ciddiyetle çalışacağız. Kainatta tesadüf yoktur, başarı da tesadüf olamaz. El birliğiyle, disiplinli ve gayretli bir çalışmayla güzel işler başaracağız."

Karşılamaya Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur’da eşlik etti.

İlgili İçerikler: Başkan Cahan: "Bu Operasyonlar Bizi Yıkamaz" Başkan Cahan'a Pankartlı Teşekkür Uşak'ta İkincisi Düzenlenen Esnaf Festivali Başladı Başkan Cahan Proje Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Teslim Aldı UTAŞ'ın Faaliyetleri Cumhurbaşkanımız Tarafından Ödüllendiriliyor Başkan Cahan'dan Kurban Bayramı ve 1 Eylül Mesajı Başkan Cahan Kurban Pazarını Ziyaret Etti Başkan Nurullah Cahan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Başkan Cahan, Anadolu Isuzu'nun Tanıtım Programına Katıldı Başkan Cahan Yaşanan Gelişmelere Açıklık Getirdi
uşak uşak belediyesi nurullah cahan vali salim demir iade-i ziyaret