​Yağmur Altında Binlerle İftar Gerçekleşti

27-06-2016

Yağmur Altında Binlerle İftar Gerçekleşti

Cahan, “Ramazan’ın Bereketini En Güzel Şekilde Yaşıyoruz”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ramazan ayı nedeniyle iftarlara devam ettiklerine işaret ederken, “Hava koşullarına bakmaksızın vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam ediyoruz” dedi.

Uşak Belediyesi mahalle iftarları düzenleyerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Ramazan ayının manevi havasını Uşaklılarla birlikte yaşamak isteyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kurulan mahalle iftarlarında hemşehrileri ile aynı çorbaya kaşık sallıyor. Yapılan iftarlarda olumsuz hava koşullarında dahi vatandaş buluşmaları devam ediyor. Elmalıdere Mahallesi’nde düzenlenen mahalle iftarı yağmur altında gerçekleşti. Binlerce mahalle sakininin hazır bulunduğu mahalle iftarına Belediye Başkanı Nurullah Cahan da katıldı. Yağmura aldırmadan yapılan iftarda mahalle halkına müjdeler de verildi.

Olumsuz hava koşullarında da hemşehrilerimizleyiz

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Her koşulda ve her şartta hemşehrilerimiz ile beraberiz” dedi. Ramazan ayı nedeniyle Uşak’ta  mahalle iftarlarına ara vermeden devam ettiklerini vurgulayan Cahan, “Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bizlerde mahalellerimizde düzenlediğimiz iftarlarla hemşehrilerimiz ile buluşmaya devam ediyoruz. Ramazan ayı birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı güzel bir aydır. Biz de bu ayın bu özelliğine istinaden her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftarlara bu yıl da devam ettik. Bugün de Elmalıdere Mahallemizde yağan yağmura rağmen güzel bir akşamı düzenledik. Bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

Buluşmalar devam edecek

Vatandaşlardan da yapılan iftarlar nedeniyle olumlu tepkiler aldıklarının altını çizen Cahan, “İftarlarımızda hemşehrilerimiz Belediye Başkanlarını yanlarında görmekten mutluluk duymaktadır. Biz bu gibi etkinliklerle vatandaştan uzak kalan siyasetçi imajını da yok etmekteyiz. Bundan sonra da aynı düşüncelerle yolumuzda ilerlemeye devam edeceğiz. Halkımızla elele vererek kentimizi en güzel yerlere getireceğiz” diye konuştu.

İlgili İçerikler: Alime Altındağ İLK İFTAR SOFRASI DİKİLİTAŞ'TA KURULDU Meral Altındağ Elif Altındağ AÇILIŞIN COŞKUSU TOPLU İFTAR ETKİNLİĞİYLE TAÇLANDI Salahattin Altındağ 11. EGE TİYATROLAR BİRLİĞİ BULUŞMASI UŞAKTA GERÇEKLEŞTİ Ümmü Altındağ Fatma Altındağ Servet Altındağ
uşak belediyesi nurullah cahan buluşma iftar Ramazan ayı yağmur altında