​Yaz Spor Kursları Sona Erdi

7-09-2015

Yaz Spor Kursları Sona Erdi

Uşak Belediyesi’nin tatil döneminde çocukların daha iyi ve faydalı tatil geçirebilmeleri için açtığı yaz spor kursları sona ererken, kursları bitiren minikler belgelerini Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ’ın elinden aldılar.

Uşak Belediyesi’nin kentte yaşayan öğrencilerin yaz tatillerini güzel geçirebilmeleri için açtığı kurslar sona erdi. Çocuklar yaz mevsimi boyunca yüzme ve futbol sporlarıyla ilgili kendilerini geliştirirlerken, sona eren kursların belge töreni gerçekleştirildi. Huzur Park yüzme tesislerinde gerçekleşen törende çocuklara belgelerini Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ verdi.

Geleceğe yatırım yapıyoruz

“İlimizde sporu seven bir neslin yetişmesini istiyoruz” diyen Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, bu kapsamda belediyecilik anlamında ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Uludağ, “Belediyemiz ilimizin her yönüyle gelişmesi adına çalışmalar yapmaktadır. Yükümlülüklerimizin arasında sadece alt yapı ve üst yapı olmadığını düşünüyoruz. Kentimizin yeni nesillerinin de sağlıklı bir şekilde büyümesi için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Bu nedenle yaz mevsiminin gelmesinin akabinde spor kursları açtık. Öğrencilerimizin kurslarda spora daha çok ilgi duymaları ve yeteneklerinin ortaya çıkması için çalıştık. Bugün de öğrencilerimizin başarısına aldıkları belge ile ortak oluyoruz” dedi.

2015 yılı yaz döneminde yapılan kurslara ilginin fazla olduğuna dikkat çeken Uludağ, gelecekte yaptıkları çalışmanın meyvelerini alacaklarına inandıklarını iletti.

Yetenekler de gün yüzüne çıkıyor

Uşak’ta spor konusunda çalışmaların süreceğini bildiren Uludağ şunları kaydetti: “İlimizin gençliğinin bir nebze olsun teknolojinin olumsuz yönlerinden uzaklaşması ve spora yoğunlaşması son derece önemlidir. ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ atasözünde olduğu gibi gençlerimizin bu şiyarla yetişmesi gerekmektedir. Bu nedenle bizlerde kendi imkanlarımız ile bunu yapmayı sürdüreceğiz. Yapacağımız çalışmalarda  genç yeteneklerimizin de gün yüzüne çıkmasına katkı sağlayacağız”.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ YAZ OKULU RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE SONA ERDİ YAZ SPOR OKULLARI'NDA KAYITLAR BAŞLADI. Ferdi Akgün UŞAKLI SPORCULAR ALTYAPI KAMP MERKEZİ'NE KAVUŞUYOR UŞAK BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN STATLARINDA KULLANILMAK ÜZERE SKORBORD ALIMI DOĞRUDAN TEMİN UŞAK'TA DEZAVANTAJLI ÇOCUKLAR SPOR İÇİN BİR ARAYA GELDİ UŞAK YENİ BİR SPOR KOMPLEKSİNE KAVUŞUYOR MUHARREMŞAH MAHALLESİ'NDE ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU İÇİN TEMEL ATILDI Erdinç Selvi
uşak uşak belediyesi hakan uludağ yaz spor kursları sosyal aktiviteler