​Yaz Spor Okulları Törenle Başladı

27-06-2016

Yaz Spor Okulları Törenle Başladı

Uşak Belediyesi Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle açılırken, kurslar ilk gününden yoğun ilgiyle karşılandı.

Uşak Belediyesi’nin öğrencilerin yaz aylarını daha güzel geçirmeleri nedeniyle açtığı Yaz Spor Okulları başladı. Bu kapsamda kurslara katılacak ilk grup, spor malzemelerini aldı. Malzeme dağıtım töreninde Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ve Spor İşleri Müdürü Önder Yıldız da bulundu. Burada eğitimler eşliğinde futbol, yüzme, tenis ve karate kurslarına katılacak yaklaşık 500 kursiyere eğitmenler eşliğinde malzemeleri verildi.

Yaz ayları daha güzel geçecek

Gençlerin yaz aylarını en güzel şekilde geçirmelerini istediklerini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, “Belediyemiz yaz mevsiminin gelmesi ve öğrencilerimizin tatile girmesi hasebiyle her yıl gerçekleştirdiği yaz spor okullarına bu yıl da başlangıç yaptı. Toplam 4 adet farklı spor dalında kurslar veriyoruz. Kurslarımızın duyurusunu yaptıktan sonra yoğun ilgiyle karşılaştık. 500 öğrencimiz kurslardan faydalanmak için bize başvurdu” dedi.

Sosyal gençlik

Kursların öğrencilere olumlu katkılar sunacağını kaydeden Uludağ, “Kurslarımız öğrencilerimizin gelişimlerine olumlu katkı sağlayacak. Bilgisayara, sosyal medyaya ve televizyona bağlı bir gençliğin yerine sporla sosyalleşen bir neslin yetişmesine katkı sağlayacağız. Kurslarımızın ikinci aşaması için müracaatlarımız devam etmektedir. ikinci etap kurslar için de şimdiden yoğun ilgi görmekteyiz” diye konuştu.

İlgili İçerikler: YAZ SPOR OKULLARI'NDA KAYITLAR BAŞLADI. UŞAKLI SPORCULAR ALTYAPI KAMP MERKEZİ'NE KAVUŞUYOR UŞAK BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN STATLARINDA KULLANILMAK ÜZERE SKORBORD ALIMI DOĞRUDAN TEMİN UŞAK'TA DEZAVANTAJLI ÇOCUKLAR SPOR İÇİN BİR ARAYA GELDİ UŞAK YENİ BİR SPOR KOMPLEKSİNE KAVUŞUYOR MUHARREMŞAH MAHALLESİ'NDE ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU İÇİN TEMEL ATILDI Kentin İlk Moda Festivali Moda Fest Başladı! Sanata Doyuran Festival Başladı UŞAKSPOR ÇEVREYE ZARARLI ATIKLARI 'ENERJİ'YE ÇEVİRDİ BAŞKAN ÇAKIN E-SPOR İÇİN KOLLARI SIVADI
uşak belediyesi nurullah cahan hakan uludağ yaz spor okulu yaz tatili hediye