​"Yepyeni Göz Alıcı Alanlar Ortaya Çıkarıyoruz"

15-08-2016

“Yepyeni Göz Alıcı Alanlar Ortaya Çıkarıyoruz”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediye çalışmalarıyla atıl olan birçok bölgenin canlandırıldığına dikkat çekerken, “Kentimizin her köşesini yaşanabilir kılmak adına mücadelemiz devam ediyor” dedi.

Uşak Belediyesi kentin projelerini hayata geçirmek adına gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Kentin bütün noktalarında projelerine can veren Belediye, atıl olan bölgeleri de yaptığı dokunuşlarla yaşanabilir kılıyor. Kent hayatını kolaylaştırmak adına da ciddi adımlar atan Belediye, özellikle yollar konusunda titiz bir şekilde işlerini yürütüyor. Bu kapsamda neredeyse yol olduğu bile belli olmayan İstiklal Caddesi yapılan çalışmalar ile Avrupai bir havaya büründü.

Mutlu insanların yaşadığı bir kent

Uşak’ta mutlu insanların yaşadığı örnek alanların ortaya çıkması adına 24 saat esasıyla çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimizde görev süremizin üzerinden 2. 5 yıl bile geçmemesine rağmen güzel ve başarılı bir yönetimle hemşehrilerimizin mutlu olduğu işler yaptık. tüm mahallelerimizi en güzel hale getirmek adına ne gerekiyorsa üzerimize düşeni yapıyoruz. Geniş araç ve gereç envanteriyle ve 24 saat esasıyla çalışmalarını gerçekleştiren kurumumuz, göz alıcı alanları inşa etmektedir. Bu konuda başarı sağladığımız noktalardan birisi de İstiklal Caddesi’dir” dedi.

Yaşanılacak alanlar

Caddenin yapıldığı yolun daha önce neredeyse hiçbir şeyin olmadığına vurgu yapan Cahan, “İlimizde yeni hastane, yeni Adliye ve yeni Emniyet Müdürlüğü binasına ulaşmak için kent içi çevre yolları önem arz ediyor. Bu bağlamda güney çevre yolu da önemsediğimiz alanlardan birisidir. Biz çevre yolumuzu bitirmek ve yeni yaşam alanlarını inşa etmek adına yolumuzu bitirdik. Işıklandırma ve kaldırımları ile örnek bir yolu halkımıza hediye ettik. Bundan sonra da ilimizin potansiyelini en güzel şekilde ortaya çıkarmak adına çalışmalar sürecek” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: Mehmet Karagöz UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ; DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ Cemile Açıkgöz Ümmü Cingöz KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ KISA SÜREDE GÖZ BEBEĞİ OLDU DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ OLMAYA HAZIRLANIYOR Memiş Karagöz Recep Gözaydın Seher Salıcı
uşak belediyesi nurullah cahan değişim marka şehir gelişim yaşanabilir kent