YEŞİL UŞAK'IN DEV PROJESİNE İL GENEL MECLİSİ'NDEN DESTEK

5-10-2018

Uşak Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden ve çevre düzenlemelerinde sona yaklaşılan Kent Park’ın konuğu bu kez Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Kalaylı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve meclis üyeleri oldu.

Uşak Belediyesi tarafından kent merkezine kazandırılan 110 bin metrekare büyüklükteki Kent Park, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Kalaylı’yı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar’ı ve meclis üyelerini ağırladı. “Kent Park’ta senin de dikili bir ağacın olsun” kampanyasına destek olan meclis üyeleri, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın da katılım sağlığı etkinlikte, kentin yeni oksijen kaynağına ağaç dikti. Başkan Cahan, çok sayıda ağacı toprakla buluşturan meclis üyelerine, alanda yürütülen çalışmaları bizzat anlatıldı.

Geçtiğimiz günlerde başlatılan ağaç dikim kampanyasına değinen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Herkesin Kent Meydanında dikili bir ağacı olsun istiyoruz. Bugün İl Genel Meclisi başkanımız, İl Genel Meclisi sekreterimiz ve üyeleri bizleri ziyaret ettiler. Onlarla birlikte ağaç dikimi gerçekleştirdik. 110 bin metrekare alanı yeşillendiriyoruz. Tüm Uşaklıları 7’den 77’ye ağaç dikmek üzere alanımıza bekliyoruz.” diyerek ağaç dikme çağrısını yineledi.

YETİŞKİN AĞAÇLARLA KENT PARK KISA SÜREDE KİMLİK KAZANACAK

Ziyaretlerinden dolayı İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar’a ve üyelerine teşekkür eden Cahan, “İl Genel Meclisi’nde bulunan diğer siyasi parti grup başkanlarına da çok teşekkür ediyorum. Çünkü burası Uşak’a ait bir alan. Uşak için yapıyoruz. Herkesin rahat nefes alabileceği yeşillikle süslenmiş bir park haline getiriyoruz. Kent Park’ta 5 yaşından 10 yaşına kadar çınarlar, selviler, çamlar başta olmak üzere 57 bin tane çeşitli bitki örtüsü var. Bir yıl sonra burası adeta 10 yıllık bir park görünümüne kavuşacak.  Tüm Uşaklı hemşehrilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Şimdiden hayırlı olsun.” açıklamalarında bulundu.

KALAYLI: BURASI UŞAK’IN EN DEĞERLİ YERİ

Alanda artık dikili bir ağaçlarının bulunduğunu kaydeden Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Kalaylı ise, “Oldukça geniş bir alan. Uşak’ımızın en gözde, en değerli alanı burası. Ve buranın yeşil alan olarak değerlendirilmesi şehrimiz için büyük bir avantaj ve oldukça kıymetli.” dedi. Kalaylı, eskiyen binaların büyük bir kısmının alandan kaldırıldığını ve çevre düzenlemeleriyle çok daha güzel bir görüntünün ortaya çıkartılacağını dile getirdi. Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Kalaylı, proje nedeniyle Başkan Nurullah Cahan’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

UŞAK’IN YENİ OKSİJEN KAYNAĞI

“Burası tüm Uşak’ın.” diyerek sözlerine başlayan Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, “Bugün yakinen takip ettiğimiz Kent Park’ta ağaç dikimimizi gerçekleştirdik.  Meclis üyelerimizin ve bizim de Kent Park’ta dikili bir ağacımız oldu.  Çalışmalar tamamlandığında burası Uşaklıların nefes alacağı en güzel yerlerden birisi olacak. Başkanımızın bu emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz ve hep beraber bu güzel parka kavuşacak olmanın memnuniyetini yaşıyoruz.” diye konuştu.

İl Genel Meclisi toplantısının ardından ağaç dikim etkinliğine katılan AK Parti Grup Başkan Vekili Hüseyin Gürpınar, MHP Grup Başkan Vekili İbrahim Cevher, Banaz MHP İl Genel Meclisi Üyesi Kürşat Ceylan ve MHP İl Genel Meclisi Üyesi Kudret Yaman da yapılaşmanın arttığı bir çağda ortaya koyulan bu hizmetin önemine vurgu yaptı.

Başkan Cahan daha sonra ağaç dikmek üzere alanda bulunan Özel Seçkin Grup Temel Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

İlgili İçerikler: KAPSAMLI TESİS YEŞİL SAHALARA YILDIZ YETİŞTİRECEK Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir Zeliha Yeşil YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK Elif Yeşilkaya Yeşil Karaağaç Mahallesi Sakinlerinden Mehmet Karakuş Özlem Yeşildağ Arefe Yeşil Marzıya Yeşildağ Yeşildere Köyünden, Ayşe Arslan
uşak uşak belediyesi nurullah cahan yeşil uşak il genel meclisi