YILLARIN SORUNU HALİNE GELEN 'O YOLDA' ÇÖZÜM YAKIN

7-11-2018

Bariyerler kalkıyor, ulaşım rahatlıyor

Uşak Belediyesi, yıllardırbağlantı yolu kapalı olan İbrahim Tahtakılıç ve Alparslan Caddelerini birleştirmek için çalışma başlattı. Başkan Cahan, trafik akışını büyük ölçüde rahatlatacak olan çalışmaları yerinde inceledi.

4 yılda yaptığı modern yol çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Uşak Belediyesi, yılların sorununa çözüm getiriyor. Uşak Belediyesi, Ulubey yolunun ikiye böldüğü ve yıllardır çelik bariyerlerle kapalı olan İbrahim Tahtakılıç ve Alparslan Caddesini birleştirmek için çalışma başlattı. Vatandaşların taleplerine duyarsız kalmayarak çözüm içindüğmeye basan Uşak Belediyesi ile iki caddeyi birleştirecek kavşağın açılışına sayılı günler kaldı.

Mevcut haliyle, hem yakıt hem de zaman kaybına sebebiyet veren bariyerler, çalışmaların bitmesinin ardından iki cadde arasında kolay ulaşım sağlayacak. Bölgedeki ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak olan kavşak çok yakında kullanıma açılacak.

YILLARIN SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

İbrahim Tahtakılıç Caddesini Alpaslan Caddesine bağlayarak, İzmir yönünden gelen vatandaşları güvenli bir şekilde Denizli yoluna bağlamak hedefiyle çalışma başlattıklarını belirten Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dayıoğlu, yıllardır süregelen sorunun yapılacak kavşakla aşılacağını bildirdi.

VATANDAŞ MEMNUN

Mahalle halkının da yakından takip ettiği çalışmalar sırasında açıklamalarda bulunan bazı vatandaşlar,  yıllardır yaşadıkları sonunun çözüme ulaştırıldığı ve taleplerine duyarsız kalınmadığı için Uşak Belediyesine ve Başkan Nurullah Cahan’a teşekkürlerini iletti.

CAHAN: ‘’YILLARIN KANGREN HALİNE GELMİŞ SORUNU ÇÖZÜLÜYOR’’

Çalışmaları vatandaşlarla birlikte yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan,“Ben tüm Uşak halkına bir müjdeyi daha vermek istiyorum. Burası yılların kangren haline gelmiş bir problemiydi. İbrahim Tahtakılıç Caddesi 40’lık yol olarak buraya geliyor ama demir yoluyla kesildiği için karşıya geçmiyordu. Camii Cemaatimiz, vatandaşlarımız karşıdan karşıya geçemiyordu. Şimdi güzel bir uygulamayla bu sorunu çözüyoruz.” dedi.

4 yıllık süreçte Uşak’ta hemen hemen dokunulmayan bölge kalmadığını vurgulayan Cahan, “Yenilemediğimiz anayol arterimiz kalmadı. Ekiplerimiz bir süredir burada hummalı bir çalışma yürütüyor. Bu özverili ve hızlı çalışma sayesinde özellikle şehrin güney kesimini ilgilendiren bu trafik akış sorununu yapacağımız güzel bir kavşakla çözeceğiz.Rahat trafik akışı ve ulaşımı sağlayarakbir sorunu daha noktalayacağız. İnşallah önümüzdeki 15 güne kadar bu kavşağımızı bitirmeyi hedefliyoruz. Şimdiden ben emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, hemşehrilerimize de hayırlı uğurlu olsun temennisinde buluyorum.”şeklinde açıklamalarda bulundu.

İlgili İçerikler: 9. GELENEKSEL ATLI CİRİT TURNUVASI BAŞLADI 9 Nolu İmar Uygulama Bölgesi'nin Sorunu Çözüldü Alt Yapıda Dijital Çözüm Avantajı Kentin Geleneksel Değerleri Yaşatılıyor KENTE NEFES ALDIRACAK PROJE ÇOK YAKINDA HAYATA GEÇECEK MİNİK ŞEYMA UMUDUNA ARTIK DAHA YAKIN UŞAK BELEDİYESİ 7. GELENEKSEL CİRİT TURNUVASI SONA ERDİ "UŞAK'IN SESLERİ" ÇÖZÜM İÇİN BULUŞTU Başkan Çakın'dan Küresel Soruna Çözüm İçin 'Adım At' Çağrısı Uşak Belediyesi 5. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası'nda Kazanan Belli Oldu
uşak uşak belediyesi nurullah cahan çözüm yol