​Yol Çizgileme Çalışmalarında da Örnek Bir Kent

27-11-2015

Yol Çizgileme Çalışmalarında da Örnek Bir Kent

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yol çalışmalarının yanında yollardaki çizgi çalışmalarında da başarılı olduklarını ve modern bir kent ortaya çıkardıklarını aktardı.

Uşak Belediyesi Ulaşım İşleri Müdürlüğü kentte yapılan yol ve çizgi çalışmalarıyla takdir kazanıyor. Kentin yeni yollarında modern çizgi çalışmaları yapan Belediye birçok kenti kıskandıracak şekilde çalışıyor. Kent merkezinin yanında köy yollarında da yollarda çizgi çalışması yapan Belediye bu konuda da takdir kazanıyor.

Her anlamıyla modern

Belediye Başkanı Nurullah Cahan yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, “Yaptığımız modern yollarımıza modern çizgi çalışmaları yapıyoruz” dedi. Cahan, “İlimizin her anlamda gelişmesi ve ilerlemesi için çalışmalarımız devam ediyor. 2015 yılını şantiye yılı ilan etmemizin akabinde yollarla ilgili de bir dizi çalışma başlatmıştık. Kentimizin bozuk yollara mahkum edilen kaderini kurumsal ve 24 saat esasıyla yapılan çalışmalar ile değiştirdik. Ana cadde ve yollarımız yeni modern asfaltları ile güzelleşti ve kalitesini arttırdı. Bunun yanında yol ve çizgi ekibimiz de ilimize yakışan bir çalışma yaptı. Şimdi kentimizin bütün yolları her anlamıyla beğenilen bir duruma geldi” dedi.

Köylere de destek

Kent merkezinde olduğu gibi köy yollarında da aynı şekilde modernleştirme çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan Cahan şunları kaydetti: “Kent merkezimiz gibi köylerimizde de yol ve çizgi çalışmaları devam ediyor. Merkeze yakın olan köylerimizde başladığımız yol çalışmaları sürüyor. Son olarak Karlık köyümüzün yol çalışmasını bitirmiştik. Yakın zamanda yine merkeze yakın noktalarda çalışmalarımız sürecek. Bunun yanında yine köylerimizde de çizgileme çalışmaları devam ediyor. Karlık ve Kayaağıl Köyü’nde de çizgi çalışması yaptık. İlimizin her noktasının gelişimi adına projelerimize devam edeceğiz”.

İlgili İçerikler: Uşak'ın göz bebeği Kent Park'taki yerini aldı! Kent Park'ın Can Suyu TBMM Başkanvekili Şentop'tan AK Parti Uşak Teşkilatı Kent Park'ı Ağaçlandırdı MEGA PROJE KENT PARK'TA AĞAÇ DİKİM TÖRENİ DÜZENLENDİ Genel Başkan Arslan: Uşak'ın Kimyası Değişmiş, Modern Bir Kente Dönüşmüş Çevre Yolu Projesi İle Uşak, Termal Kent Olarak Adını Yazdıracak Zengin, "Kent Park'a güvendim, yatırım yaptım" Kent Park Hız Kazandı: 3 Okul Daha Yıkılıyor Uşak Belediyesi Örnek Gösterildi Kent Tarihindeki İlk Kum Voleybolu Turnuvası Başladı
uşak nurullah cahan ULAŞIM marka şehir yollar belediye yol çizgileme