​Yoldaki Başarı Vatandaşları Mutlu Ediyor

18-05-2016

Yoldaki Başarı Vatandaşları Mutlu Ediyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan söz verdikleri yol çalışmalarında sağlanan başarının Uşak Halkı tarafından takdir kazandığına dikkat çekerken, “Gittiğimiz her yerde hemşehrilerimiz bizleri yol çalışmalarından dolayı tebrik ediyor” dedi.

Uşak Belediyesi kent içi yollarda yaptığı başarılı çalışmalarla isminden söz ettiriyor. 2015 yılında birçok ana caddede yollar, kaldırımlar ve ışıklandırmalarla ilgili örnek bir çalışma yapan Belediye, bu konuda 2016 yılında da temposunu arttırarak devam ettiriyor. Asfalt sezonu başlamadan önce genişlettiği araç envanteriyle 2016 yılında kısa süre zarfında kilometrelerce yolu kente hediye eden Belediye, gittiği her bölgede kentte yaşayanların övgüsünü kazanıyor.  Son olarak Dikilitaş Mahallesi 1. Çömlekçi Sokağın da yol sorunu ekipler tarafından giderildi. Belediye Başkanı Nurullah Cahan da yapılan çalışmaları yerinde denetledi. Burada vatandaşlarla da sohbet eden Cahan, kentte güzel projelerin devam edeceği müjdesini verdi.

Dua ve beğeniler en büyük hediyedir

“Çalışmalarımızın hemşehrilerimizce beğenilmesi bizim en büyük mutluluğumuzdur” diye konuşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimizde birçok önemli projeyi hayata geçirmek adına her yönüyle çalışmalarımız devam etmektedir. Projelerimizin yanında kentimizin sorunlarını bilen bir yapıda çalışmalar yapmaktayız. Çalışmalarımızdan birisi de yollarla ilgiliydi. Hemşehrilerimiz maalesef hak ettiği yollara sahip değildi. İlimiz yıllarca yol sıkıntılarıyla baş başa kalmış ve vatandaşlarımızın şikayetlerinin ilk sırasında yol sorunu vardı. Biz bu konuda duyarlı olduk. Topyekün yaptığımız çalışmalarda modern yolları kentimize hediye ettik. Aldığımız dua ve beğeniler ise bizim en büyük mükafatımız oldu” şeklinde konuştu.

Sıkıntılar bitene kadar çalışmalar sürecek

Kentte bir daha yol sorunu konuşulmaması adına çok yönlü çalışma yürüttüklerine dikkat çeken Cahan şu ifadelere yer verdi: “Kentimizde yol ile ilgili çalışmalarımızı yaparken günü kurtarır değil, uzun ölçekli düşündük. Bu nedenle kentimizin dört bir yanında yol projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Şehirler arası yolda battı çıktı projelerimizle yol ve trafiğe etki edeceğiz. Kent içi çevre yollarıyla da Uşak’ın gelecekte bir daha trafik sıkışıklığı yaşamamasını sağlayacağız.Kısacası her yönüyle kentimiz kazanacak”

İlgili İçerikler: Nurkadın Mutlu MODAFEST HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR! UŞAK BELEDİYESİ ÜRETEREK TASARRUF EDİYOR UŞAK SANAT İLE BESLENMEYE DEVAM EDİYOR Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor! KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT'TA DA DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR BAŞKAN ÇAKIN'IN SÜRPRİZİ GENÇLERİ MUTLU ETTİ UŞAK'IN MAYKIL FİKRET'İ DANSIYLA MOTİVE EDİYOR Mustafa Mutlu ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR ARTIK "UMUTLU"
uşak belediyesi nurullah cahan yol marka şehir belediye başarı mutluluk