​Yörük Beyinden Uşak Beyine Fenerbahçe Primi

11-10-2016

Yörük Beyinden Uşak Beyine Fenerbahçe Primi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’ın gururu olan Muratbey Uşak Basketbol Takımı’na Fenerbahçe galibiyeti nedeniyle 75 bin TL prim verdi. Cahan, “İlimizin markası olan takımımıza desteklerimiz sürecek” dedi.

Muratbey Uşak Basketbol Takımı ligde ve Avrupa’da aldığı galibiyetler ile kentin gururu olmaya devam ediyor. Avrupa’da Cluj galibiyetiyle Şampiyonlar Ligi’nde yerini alan Muratbey Uşak Basketbol Takımı, ligin ilk maçında da şampiyonluğun en büyük favorilerinden olan Fenerbahçe’yi yenmişti. Galibiyetler nedeniyle Belediye Başkanı Nurullah Cahan takıma prim verdi. Başkanlık makamında gerçekleşen prim töreninde Başkan Cahan’In yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur, Murat Bey Uşak Basketbol Takımı Başkanı Ömer Özden, Takım Antrenörü Ozan Bulkaz, Genel Menajeri Fatihhan Erdoğan ve oyuncular katıldı.

Gururumuz oldu

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentimiz takımızla övünüyor. Bu nedenle onlar için ne yapsak azdır” dedi. Takımın yeni sezona fırtına gibi başladığına vurgu yapan Cahan, “Takımımız gerek Avrupa mesaisinde, gerekse Türkiye ligi ilk maçında büyük işler başardı. Özellikle son maçımızda ligin ve Avrupa’nın en büyük şampiyon adaylarından Fenerbahçe’ye sahayı dar etti. Bizlerde alınan bu sonuçlardan dolayı iftihar duyduk. Bu sonuçlar ilimizin de tanıtımı için büyük bir fırsattır. Biz de kurum olarak bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Bu nedenle bir kenti mutlu eden takımımıza prim vermeye karar verdik” dedi.

Desteklerimiz devam edecek

Sporda başarının her zaman yanında olacaklarını vurgulayan Cahan, “Sporun sevilmesi ve sevdirilmesi adına bu tür başarılar önemlidir. Biz de bu nedenle başarıyı teşvik edecek uygulamalara önem veriyoruz. Kalıcı başarılar ilimizin yeni nesillerinin spora yönelmesinde etkili olacaktır. Bu nedenle desteklerimiz sürecek” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu aktaran Muratbey Uşak Basketbol Takımı Antrenörü Ozan Bulkaz, “Biz takım olarak her zaman üst sıraları ve başarıyı hedefledik. Hiçbir zaman rakiplerimizden çekinmedik. Bu nedenle rakiplerimizin korkulu rüyası oldu. Bu yıl da daha iyi yerlere gelmeyi hedefledik. Bu yolda bize verilen destekler son derece önemlidir”

Konuşmaların ardından 26. yaşını kutlayan Litvanyalı Evaldas Kairys'in doğum günü pastası kesildi.

Son Düzenlemeler: 11 Ekim, 2016
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
nurullah cahan spora destek ozan bulkaz muratbey uşak prim desteği