Zahman Köyü Bahar Şenliği Hava Durumu Nedeniyle Ertelendi

20-06-2018

Uşak Belediyesi ve Zahman Köyü Sosyal Etkinlikler Derneği’nin ortaklığında düzenlenecek olan Zahman Köyü Bahar Şenliği hava muhalefeti nedeniyle ertelendi.

Uşak’ta her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Zahman Köyü Bahar Şenliği’nin üçüncüsü muhtemel hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. Yörük Beyi olarak Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yer alacağı, Ankaralı Ayşe Dinçer’in, Gülben’in, Güneş Şimşek’in, İlker Aydın ile orkestrasının ve Kudret Atalay’ın sahne performanslarıyla vatandaşın karşısına çıkacağı şenlik 1 Temmuz’da hayata geçirilecek.

Showman Doğukan Alsay’ın yanı sıra mehteran, cirit, semazen gibi çeşitli etkinliklerin de yer alacağı şenlik için Uşak’tan 15 Temmuz Şehitler Meydanından ve Dikilitaş Camii önünden araç kaldırılacak.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Dağdemirler köyünden Ramazan Kurt Gökçedal köyünden Ali Karaca Zahman Köyü 3. Yörük Şenliği Gerçekleştirildi Selvioğlu köyünden Ali Arslan Susuzören köyünden Ayşe Acar Eski Güney köyünden Ali Yavuz Karacahisar köyünden Mustafa Ünal EskiGüney Köyünden Mustafa Ertürk Gediz Erdoğmuş Köyünden Hüseyin Öztürk Eski Güney köyünden Mehmet Yavuz
uşak uşak belediyesi nurullah cahan zahman köyü bahar şenliği ertelenme