​"Ziyaretçi" Tiyatro Severlerden Beğeni Aldı

14-02-2016

“Ziyaretçi” Tiyatro Severlerden Beğeni Aldı

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Görgülü Uşaklılarla kültür ve sanat etkinliklerini buluşturmaya devam edeceklerini belirtirken, kentin bu konuda lider illerden olacağına değindi.

Uşak Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Dolu dolu geçen programlarla sanatın her dalını Uşaklılara armağan eden Belediye son olarak Tuncer Cücenoğlu’nun “Ziyaretçi” isimli eserinin tiyatroya uyarlanmış halini sanatseverlerle buluşturdu. Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenen oyunda salon tıklım tıklım doldu.

Sanat dostu belediye

“Uşak’ta sanatsal etkinliklere devam edeceğiz” ifadesini kullanan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Görgülü, “İlimizde kültürel ve sanatsal etkinliklere değer veren bir yapıda çalışmalarımız sürüyor. Kentimize yakışan sanat etkinliklerini Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’ın talimatlarıyla hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Son olarak ‘Ziyaretçi’ isimli tiyatro oyunu sanatseverlere armağan ettik. Salonumuzun dolu olması bizleri mutlu etti” dedi.

Etkilikler Sürecek

Etkinliklerin devam edeceğine işaret eden Görgülü, “İlimizin beklentilerini gözeten bir yapıda sanatsal aktivitelere devam edeceğiz. Birçok sanat dalını hemşehrilerimizle buluşturacağız. Bunun yanında yerel değerlerimize de sahip çıkacağız. Kentimizin sanatçılarının sahne alması ve sanatlarını göstermesine vesile olacağız” diye konuştu.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ 5. ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLADI ULUSLARARASI BEŞİNCİ TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR UŞAK BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU İSTANBUL'DAN ÖDÜLLE DÖNDÜ UŞAK'IN KADINLARI TİYATRONUN ÜNLÜ İSMİ ÜMMİYE KOÇAK İLE BİR ARAYA GELDİ 11. EGE TİYATROLAR BİRLİĞİ BULUŞMASI UŞAKTA GERÇEKLEŞTİ ŞEHİR TİYATROSU GÖKYÜZÜNDE BİR NOKTA'YI SEYİRCİYLE BULUŞTURDU KURTULUŞ TİYATRO OYUNU LİSELİ GENÇLERLE BULUŞUYOR Esnaf Moda Fest'ten Memnun Kaldı Emine Aldırmaz Sabiha Yaldız
nurullah cahan tiyatro yusuf görgülü ziyaretçi kültür sanat uşak belediyes