Meclis Gündemi

UŞAK  BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEMİ

Sayın :
Belediye Meclis Üyesi

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20.maddesi gereğince Belediye Meclisinin toplanması gerekmektedir.
Toplantı 01.03.2017 Çarşamba günü Saat 17.00 de Dikilitaş Mahallesi 2.Huzur Sokak No:1 deki Meclis Toplantı  Salonunda yapılacaktır.
Aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte toplantıya teşrif etmenizi rica ederim.
                                       Hakan ULUDAĞ
                                                                        Belediye Başkan V.

G ÜNDEM:

1.2017 Şubat ayı Meclis Zabtı Karar Özetlerinin okunması.
2.Gülsüm KIŞLALIOĞLU ve Hasan Demir GEDİK’in İlimiz, Merkez, Kemalöz Mahallesi, 5626 ada 2 ve 3 numaralı parsellerde plan değişikliği yapılması yönündeki talebinin görüşülerek karara bağlanması.
3.Hacer CELEP’in İlimiz, Merkez, Sarayaltı Mahallesi, 438 ada 2 numaralı parselde plan değişikliği yapılması yönündeki talebinin görüşülerek karara bağlanması.
4.Hakkı CEYLAN’ın  İlimiz, Merkez, Kemalöz Mahallesi, 1724 ada 118-119-120-121-122 numaralı parsellerde plan değişikliği yapılması yönündeki talebinin görüşülerek karara bağlanması.
5.Halime SAMANTIR’ın İlimiz, Merkez, Ovademirler Köyü, 1233 numaralı parselde plan değişikliği yapılması yönündeki talebinin görüşülerek karara bağlanması.
6.Hasan Hüseyin DURMUŞ’un İlimiz, Merkez, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 3918 adanın üzerinden geçmekte olan yüksek gerilim hattının kaldırıldığından bahsedilmekte ve söz konusu alanda plan değişikliği yapılması yönündeki talebinin görüşülerek karara bağlanması.
7.Mehmet Emin SARIKAYA’nın İlimiz, Merkez, Dikilitaş Mahallesi, 2927 ada 6 numaralı parselde plan değişikliği yapılması yönündeki talebinin görüşülerek karara bağlanması.
8.Muhammed ERGÜL’ün İlimiz, Merkez, Bozkurt Mahallesi, 910 ada 57 numaralı parselde plan değişikliği yapılması yönündeki talebinin görüşülerek karara bağlanması.
9.Ramazan KARAHAN ve Fatma SARAN’ın İlimiz, Merkez, Işık Mahallesi, 578 ada 9 ve 10 numaralı parsellerde plan değişikliği yapılması yönündeki taleplerinin görüşülerek karara bağlanması.
10.Belediye Meclisinin 06.02.2017 tarih ve 122 sayılı kararı ile Belediye Trafik Komisyonuna havale edilen ve Trafik Komisyonunca uygun görülen 4 adet talebin Trafik Komisyonu Raporları ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
11.Belediye Meclisinin 06.02.2017 tarih ve 122sayılı kararı ile Belediye Trafik Komisyonuna havale edilen ve Trafik Komisyonunca reddedilen 5 adet talebin Trafik Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.

12.Vatandaşlar tarafından muhtelif tarihlerde Belediyemize verilen 18 adet talebin görüşülerek karara bağlanması.

İlgili İçerikler: 11.06.2019 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 10.06.2019 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı İstenen Tablo Uşak Belediyesi ile Gerçek Oldu Uşak Belediyesi ile Şehir Bayrama Hazır 10.06.2019 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı UŞAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ BU KEZ LOKANTALARDA Uşak Belediye Başkanlığından Dolandırıcılık Uyarısı Uşak Belediyesi Satrançseverleri Gençlik Satranç Turnuvası'nda Buluşturdu 02.05.2019 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı Uşak Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşaklılara Keyifli Anlar Yaşatıyor
Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 01.03.2017